Witajcie dziewczynki i chłopaczkowie. Komu mało wilgoci w ogrodzie, podesłać mogę, właśnie zajeżdża do mnie kolejny transport z wielkim hukiem, hałasem i trzaskaniem z bata.
Piękne te widoki!!
z domu pracujesz czy w ogóle w domu pracujesz ? W sumie ze zdjęć wczorajszych i dzisiejszych z szerszą perspektywą poukładałam sobie w główce gdzie co masz u siebie Nie ma się co bać tej szerszej perspektywy moja droga Super jest!
Dotrwasz
Polinko, wstawiam u ciebie irgę, oprócz niej mam sporo siewek, czy o tę ci chodzi?
ta wielka też dla ciebie jeśli chcesz, ale osobiście do odbioru, nie mam kiedy na pocztę latać, może przy okazji coś innego zabierzesz
Jeśli tak, to fajnie...siebie również i już wiem, że lepiej wtykać króciutkie patyki, lepiej się przyjmują; te sadzonki, co już są dam na rabatę pod wiązem, znowu tam zmieniam, bo się nie sprawdziły nasadzenia, czyli zabieram cisy--łamie je nieustannie Dżaga, zabieram hosty...bo ślimaki tam zjadają, dam tylko bluszcz, jasnotę limki i na pniu rosną śliwy i kolkwicja od Bogdzi
a wiosną na nowo robię patyczki, bo do lasku mi potrzeba, chyba, ze nie wytrzymam i kupię od razu choć 20..
a jaka wielka Vanilia Fraise z 4 cm patyczka, ciekawe, czy będzie kwiat?
pozdrawiam
rabatka obecnie wygląda tak, ale pewnie za rok będę ją zmieniać Zachorowałam na bukszpanowe kule w połączeniu z trawami i żurawkami.
Na tyle planuję strzyżone cisy.
wiesz, brakuje mi dystansu i biorę wszystko dosłownie jak pan powiedział umyć to umyłam ( z dodatkiem płynu do mycia naczyć ) nie powiedział spłukać hhahhaha
liczyć igły to policzę hahhaaha
Małgosiu,
dziękuje za troskę Mam 2 igły w owym pęczku