Pieniek fajny bo choc yo nie jest jakies super drewno bo jedynie wierzba bi jest on zdrowy i bardzo duzy.ma ok 110 cm srednicy.wyciety w trakcie wycinki drzew za naszym plotem ubieglej jesieni.
Szalwia daje ale jakze to mily widok
to dobrze myślałaś, bo mi szałwia przyszła też do głowy mam podobną tylko u mnie naciapane wszystkiego perovska, rozplenice, werbena, krwawnik, liatra, łubin się wysiał i jeszcze odętki i cos jeszcze tylko nie pamiętam jak to się zwie ale się cieszę bo krwawnik na różowo będzie kwitł, a nie na biało
Pięknie Ci rośnie...na podobnym etapie rozwoju sadzonki nasze. Wiesz, przez moment się wahałam, gdzie one u mnie rosną (jak pytałaś)...gdzie nie zajrzałam to jeżówki i stracha już miałam, co ja teraz Mirce powiem )
Ogrodnictwo na wyższym poziomie...rozmnażanie, dzielenie; niedługo interes otworzysz
Trawki...aż zazdrość bierze
Szałwia Marleu Blue z nasionek od Frezji i mam jeszcze do pikowania jeżówkę białą Z trawami to ci powiem że się na nie wkurzyłam i wykopałam przy korzeniach nie było oznak życia.
Raport sadzonkowy Szałwia rosnie i zbiera się do kwitnienia.Kłosownica urosła znacznie i trawki tańczące chba się przyjęły po dzieleniu.Takie sadzonki perukowca wychodowałam z patyka w zeszłym roku teraz już okazałe i jeden zakwita nawet Miłego dnia dla wszystkich zaglądających
Asiu
Wiem, że ta rabata Ci sie podoba Dziękuję za te miłe słowa
Jutro sprawdzę wysokość. A okazała Twoja będzie już w tym sezonie ... tylko pamiętaj żeby ściąć przekwitnięte kwiatostany wówczas potrafi nawet trzykrotnie zakwitnąć i zwiększyć swoją objętość
Buziaki