Dobrze wiedzieć o tych ostróżkach Mam niestety tendencję do sadzenia wszystkiego trochę za blisko Ciągle myslę, że za "goło" jest. Potem przesadzam i przesadzam. Muszę nauczyć się planować 3 lata do przodu....to trudne
Różę kupiłam za namową Any i Kasyii - angielkę Abraham Darby - jeśli nie pomyliłam nazwy Kilka dni temu kupiłam jeszcze Edenkę. Ale jadę na Święto Róż do Końskowoli tam też będą
I to jaką Nie miałam czasu posadzić wszystkiego co kupiłam wcześniej i stojące doniczki baaardzo uwierały w oczy eMowi, po co dokładac jeszcze powód do komentarzy A tak, co z oczu to z serca i wszyscy są zadowoleni
Kocimiętkę wsadziłam na tyle rabaty przy jasnym murze, jeśli nie będzie jej się podobało - oczywiście przesadzę.
Zrobię oczywiście zdjęcia, ale na razie latam jeszcze po lekarzach z moimi kolanami- dzisiaj byłam w W-wie - więc tylko dopadam trochę, co ładniejsze miejsca i roślinki fotografuję i w międzyczasie kończymy to piekielne nawadnianie.
Ponieważ nie mogę za wiele pomóc, idzie to w ślimaczym tempie. Zostały jeszcze do zamontowania spryskiwacze, próba włączenia dla sprawdzenia instalacji i w końcu zasypywanie Penie jutro i pojutrze skończymy Chyba sie upiję z radości
Ta róża to Abraham Darby (chyba)- zapach fajny z tego jednego kwiatka, który jest
No kochana, czy myślisz, że tylko Ciebie nie można bylo poznać z awatarka .
Włosy specjalnie na Pęchcin malowałam A tak poważnie mam takie od dawna, zdjęcie jest w takim oświetleniu, ze przekłamuje
Kobieta zmienną jest - a jej wlosy szczególnie
Jechałam do Pęchcina trochę niepewna Przecież jestem tu od niedawna, ale dziewczyny były bardzo serdeczne, czułam się tak, jakbym je wczesniej znała
Na rabatach zaczyna kwitnąć, ale mam wrazenie, że troche za wolno. Sądzę, że to nowa ziemia, którą kupiliśmy w tym roku. Może rośliny muszą sie do niej przyzwyczaić