Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 11:28, 14 cze 2016

babka napisał(a)
Szałwia, szałwia
U mnie w ogrodniczym też wszystko nazywa się bez odmian. Żurawka to po prostu żurawka, hortensja to hortensja itd Znam ten ból
Nie wiem czy widziałam gdzieś taka huśtawkę jak Twoja, szukam własnie takiej prostej konstrukcji. Muszę się rozejrzeć. A może to ten biały kolor tak ją odmienił, że inne nie robią wrażenia ?
Róże masz piękne, piękne ! Zarażacie mnie pomału
Edit: to są te nowo zakupione róże? Już tak obficie kwitną ?? To Artemis o ile pamiętam ?

Oluś, na pewno widziałaś bo to są najpopularniejsze huśtawki jakie robią. Wynalazłam taką która śniła mi się po nocach ale cena skutecznie ostudziła moje zapędy
Ja sama się zarażam pomału różami a tak się zaprzysięgałam, że mnie te rośliny nie ruszają... Wszystko przez O.
To są właśnie te nowe Artemisy. Sama jestem zdziwiona, że one tak kwitną bo sadzonki były maluuuuuuutkie
anbu 11:29, 14 cze 2016

Przejrzałam cały wątek, śliczny ogród masz
inag 11:32, 14 cze 2016

Kuba napisał(a)
Ilonko cieszę się na zdjęcia Twojego ogrodu nawet różaneczniki jeszcze kwitną
mój sąsiad handluje samochodami i często spotykamy się fotografując nasze dobra, ja ogród, on samochody i pewnie po cichu śmiejemy się jeden z drugiego

edit- Artemis ma kwiat piękny, jedyny i niepowtarzalny, ale mój na przykład pokrój ma dziwaczny

No to ja wybieram fotografowanie ogrodu
Bałam się, że na żywo kwiaty tych róż mnnie nie zachwycą ale są tak piękne jak na Waszych zdjęciach Ciekawa jestem jak będą wyglądały za dwa, trzy sezony... O pokroju krzaków na razie nie mogę zbyt wiele powiedzieć bo są maleńkie. A dlaczego te Twoje mówisz, że są dziwaczne? Wg mnie prezentują się idealnie!
Mirka 11:32, 14 cze 2016

Co to Ilona zaniedbujesz nas fotki proszę Ruszyła brązowa trawa czy wyciapałaś już?
inag 11:36, 14 cze 2016

elzbieta_g napisał(a)

bezimienna ale jaka pięknamoja szałwia też nn ale dużo wyższa i pokłada mi się na wszystkie strony, taka piękna pokraka
lataj częsciej z aparatem , uwielbiam podziwiać twój ogrod

Ja bym chciała, zeby była wyższa. Ta jest za niska i już ją ledwo co widać zza żywopłocika bukszpanowego. Za rok będę musiała ją wymienić koniecznie bo zniknie całkowicie. Szkoda mi jej bo kwitnie tak obficie, że kocham ją ogromnie
Dzięki
inag 11:37, 14 cze 2016

siakowa napisał(a)
a co.to za drzewo ?

To jabłoń Royalty.
inag 11:41, 14 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Bosko.tylko za rzadko.
Jakie masz juz wielkie rozplenice.dzielilas je juz kiedyś? I to morze czosnkow...wow

Za rzadko posadzone czy za rzadko zdjęcia?
Dzieliłam tylko jedną karpę na pół. Na razie nie starzeją się od środka, są całe zielone więc zostawiam je w spokoju. Ale są naprawdę wielkie - pożarły mi całkowicie rozchodniki. Jak je sadziłam to wydawało mi się, że odstępy są takie duże że nigdy się nie zetkną
inag 11:43, 14 cze 2016

Monka napisał(a)
Przepiękny ogród , szałwia i trawy robią wrażenie, poproszę o więcej zdjęć

Dzięki! Miło jak się komuś podoba to nad czym wylewamy często siódme poty takie słowa działają bardzo motywująco
Więcej zdjęć? - W kółko to samo musiałabym pokazywać
inag 11:44, 14 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Ilonka masz już tak duże rozplenice? Matko moje sporo mniejsze, a tak bardzo się cieszę, że duże.

Białe róże to Artemis? Piękne są

Mirellka, ale one mają już trzy lata. Zobaczysz, że za rok już Twoje będą potworami
Białe to Artemisy tak jak piszesz.
inag 11:48, 14 cze 2016

polinka napisał(a)

Uwielbiam te podwyższone rabaty! Takie powtórzenia mogę ogladać codziennie

Te powyższone rabaty były robione całkowicie bez zastanowienia Ot tak, podł pomysł jednego dnia a następnego zaczęła się realizacja. Całkowicie na wariata. Później stwierdziłam, że już bym je inaczej rozmieściła ale jak to z takimi "konstrukcjami" trochę ciężko to preznieść i wszystko musiałam dopasować do nich.
Dzięki