Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:24, 15 gru 2013

Do góry
Marzenko powiesiłam "ogrodowiskowy" wianek na furtce
Zdjęcia oszronione pierwyj sort
ściskam
Postawić trawkę nad i... 16:21, 15 gru 2013

Do góry
Oooo .. Bombki naprawdę śliczne ... Zresztą białe..to moje ulubione .... Córci wianek jak na 12 łatkę wyszedł śiczniście ... Może rośnie Ci mała florystka ??

Buziam
Od ogrodu do łąki i stawu 15:06, 15 gru 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Witaj Dominiko
Miło że zajrzałaś do mnie,ja już u ciebie byłam nie raz,oglądam wianek,ładny
A twój ogród piękny i tyle kwiatówPytałaś u mnie o tą hortensje ogrodową -podoba ci się,to moja
Dla ciebie miłej niedzieli

Dziękuję za zdjęcie hortensja jest naprawdę piękna i olbrzymia
miło, że zaglądasz, zapraszam częściej
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:39, 15 gru 2013

Do góry
Agata.... odważyłam się i popełniłam wianek... u mnie też nikt tego nie zauważy, oprócz M..ale trudno by nie zauważył... takie pobojowisko, że hej.. gorsze niż w jego kąciku..
Podkład można kupić gotowy, trochę wstążek, bombki i pistolet do kleju....... dasz radę......
Mój wyszedł jaki wyszedł, dziewczyny jak zawsze chwalą , ale wiesz jak cieszy, jaki by nie był ?????
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:55, 15 gru 2013

Do góry
Aniu wianuszek pierwyj sort sliczny
Ty kłamałaś że nie umiesz !!!!! kokietka

Ja u siebie powiesiłam zeszłoroczny ,wymieniłam tylko świerk i zeskrobałam pleśń z cytryny
Nikt się nie kapnie że to ten sam ,nikt oprócz mnie nie zwraca na to uwagi .

Moja mama jak przyjechała do mnie to nie zauważyła że otynkowałam budynek gospodarczy a co dopiero wianek na drzwiach
Ogród w skali mikro :) 12:46, 15 gru 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Kos wyzera krewetki Ha, zazdraszam. Nie dosc, ze masz tresowana jaszczure to i kosa. A kreta bys nie chciala przypadkiem??? Odda w dobre rece

Wianek jemiolowy czaderski. Wpisuje sie na liste oczekujacych do calowania, a co

Nooo Bocius ... Jak ja tenskniłam ..... Baaaardzo

Dobrze ,że wróciłaś .. Mam nadzieję ,że juz na stałe .. Usprawiedliwienie koniecznie musisz pokazać

Ps... A tak w wolnej chwili to handelek kretami , rozumię ??..... A jak się bierze hurtem, to ma się rabat ??....
Co do hodowli dziwnych okazów to na wiosnę zamierzam wdrożyć kolejny plan , anty - opuchlak - naturalistycznie i uprowadzę z lasu nieopodal parę chrąszczy biegaczowatych ( drapieżniki ...żrą opuchlaki .... A potem to już będę im kibicować

A na całowanko to przylatuj .. 5 machnięć skrzydełkami i jesteś z Wawy w Katowicach ...
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:44, 15 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Gabisia przeczytałam propozycję inspiracji winakowej przy ścianie wodnej. Super pomysł ale w tym roku już odpuszczę
Chyba jako jedyna tak wkoło dekoruję.... Myślę że mój wianek na gabionie wywołuje konsternację.... Domy dopiero nabierają ozdób a ja dzisiaj czerwone kokardy trawom wiązałam......

Gabi super inspiracje ciuchowe na pinterest znalazlam zapodać Ci? Minimalizm w czerni? To jak trawy w ogrodzie rewolucję szafy przewiduję

Marzenko - inspiracje ciuchowe podaj mi koniecznie!
Ja jestem totalnie w tyle z ciuchami - jak już, to wskakuję do GAPa na szybko,
żeby kupić coś sportowego.

Ostatnio mam kłopot z internetem (po Ksawerym) i nie wczytuje mi w ogóle pinteresta - nie wiem co tam słychać nawet

Marzenko, ja podobnie jak Ty, jestem grisłoldem mojej ulicy.
U wszystkich poważnie, ciemno, cicho…
A u mnie kokoszenie na całego i nawalone światełkami.
Ale ja się nie dam!
Trzeba mieć odrobinę poczucia humoru prawda?
Chociaż w święta!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:33, 15 gru 2013

Do góry
Tak było wczoraj - dzisiaj temperatura już na plusie i jest "zielono" Foto z okna, bo nie chciało mi się wychodzić

A w domu dekoracji przybywa...Jak wszyscy wrzucają to ja też Oczywiście nie wrzucę wszystkiego, bo bym Was zanudził
Wianek na kominku dostał wstążkę... Ile ja miałem problemów, by taką dostać...Ale zamówiłem i mam Krzesła również dostały takie kokardy, ale zdjęcia nie mam

Choinka w tym roku bardziej stonowana i spokojna Jednak turkus to był dobry pomysł Do tego złote i srebrne bombki... Z roku na rok coraz bardziej idę w stonowane kolory na choince....Ale do czarnych bombek jeszcze nie dojrzałem

Nie mam z czego ulepić bałwana, ale przy sprzątaniu szafy znalazłem alternatywnego

Makowo na Kociewiu 12:28, 15 gru 2013

Do góry
Kasiu.. wianek na furtkę.... jak sie rozpędzę to też zrobię
Makowo na Kociewiu 12:20, 15 gru 2013

Do góry
dziękuję za pochwałę wianka,
tutaj wianek "ogrodowiskowy" na furtce
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:56, 15 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

No proszę - Ania popełniła wianek, a do autorstwa przyznaje się kto inny

A jaki dumny Ciekawe tylko z czego

Wiankowanie grupowe ma tę zaletę, że kazdy coś kupi i jest większy wybór materiałów, a tak .. "każdy orze jak może" .... ale i tak dumna z siebie jestem
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:42, 15 gru 2013

Do góry

No proszę - Ania popełniła wianek, a do autorstwa przyznaje się kto inny
Od ogrodu do łąki i stawu 08:46, 15 gru 2013

Do góry
Witaj Dominiko
Miło że zajrzałaś do mnie,ja już u ciebie byłam nie raz,oglądam wianek,ładny
A twój ogród piękny i tyle kwiatówPytałaś u mnie o tą hortensje ogrodową -podoba ci się,to moja
Dla ciebie miłej niedzieli
Dla odmiany czas na zmiany... 08:35, 15 gru 2013

Do góry
Wianek cudny,zresztą choinka też
Zdolna jesteś
Buziaki
Ogród niby nowoczesny ale... 08:30, 15 gru 2013

Do góry
Madzia...piękny wianek,zrób fotkę jak zawiśnie już docelowo
Buziaki
Boćkowe perypetie ogrodkowe 08:12, 15 gru 2013

Do góry
Boćku...jak miło,że jesteś
...my tu się zamartwiamy,a ty sobie w ciepłych krajach siedzisz ,jak na boćka zresztą przystało
Storczyki niesamowite,naprawdę robią ogromne wrażenie.
Wianek taki na bogato,ostatnio widziałaś coś podobnego
Buziaki i nie odlatuj już na tak długo!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 04:28, 15 gru 2013

Do góry
Byłam z Wami na wiankowaniu całym sercem. Wianek mchowo-perełkowy wyszedł super-taki cukiereczek. No i cieszę się, że zobaczyłam Wieloszkę po tak długiej przerwie, bo już się o Nią martwiłam.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:49, 14 gru 2013

Do góry
Gabisia przeczytałam propozycję inspiracji winakowej przy ścianie wodnej. Super pomysł ale w tym roku już odpuszczę
Chyba jako jedyna tak wkoło dekoruję.... Myślę że mój wianek na gabionie wywołuje konsternację.... Domy dopiero nabierają ozdób a ja dzisiaj czerwone kokardy trawom wiązałam......

Gabi super inspiracje ciuchowe na pinterest znalazlam zapodać Ci? Minimalizm w czerni? To jak trawy w ogrodzie rewolucję szafy przewiduję
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:58, 14 gru 2013

Do góry
Aniu bez kadzenia wianek superowy. O i widać schodki nie trza się już wdrapywać na stopnie w powietrzu Przy wiankach i dekoracjach u mnie tak wygląda bez remontu Buziole
Wilcza Góra 22:40, 14 gru 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Super Wianek na drzwi handmade by You? Lovely

tak i to 2 sztuki...całkowicie nieplanowana akcja...
pojechaliśmy do leśniczego i dostałam tyle gałęzi, że pomyślałam ...muszę !!!

"uwiłam" zielonkę...wyszukałam bombki, które w tym roku na choinkę nie zostały "mianowane" i START.
po obu stronach mamy takie same
możesz być ze mnie dumna...skromni krewni Twojego dzieła... zawisły w sporym oddaleniu od Twojego cudu i jest git
ustroję jeszcze jutro te 2 donice przed wejściem i wchodzę szturmem do środka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies