Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 12:07, 15 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Pięknie Ci wyszły nie na darmo Misiek z duma je prezentuje. Miłego dnia.

Mój chłopak niestety musi być tam gdzie my.. i dzielnie pomaga.. ogonem, łapkami.. idzie sie o niego zabić .. a najbardziej lubi jak leży mi pod nogami a ja siedzę przy komputerze Wiec jak za bardzo nam pomaga, to idę do biura, siadam przy kompie a on od razu leci.. teraz też go wyciągnęłam spomiędzy narzędzi, bo M przeszkadza...
Mala_Mi 12:13, 15 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Aniu, ozdoby mogą być nawet z podwórka, zawsze się coś znajdzie, a w pudełkach z bombkami też zawsze jest jakiś potrzebny kolorek

Poradziłaś sobie świetnie, szkoda, że sama, w grupie trajkotanie jest dodatkowo i śmiech A jak palce, nie poparzone?

Muszę do synusia sie uśmiechnąć gdzie moje stare bombki i inne ozdoby schował ze starego mieszkania.. tam mogą być skarby których nie doceniałam..

Paluszki nie poparzone Bo paluszki przyzwyczajone do różnych robótek. Manualnie nie takie złe... gorzej z "estetyką" i wyczuciem smaku. Poszorowałam z nalepek małe doniczki.. będę robić z nich dzwonki świąteczne Rozpędzam się.....

Tej grupy brakowało, ale chyba wczoraj potrzebowałam "samotności"... za rok trzeba będzie wziąć z Ciebie czy Wrocławianek przykład I skonsolidować towarzystwo... Najważniejsze, że się zaczęło.. i nie taki diabeł straszny Nie tylko ogrodowo nas kierujesz na właściwe tory
Mala_Mi 12:14, 15 gru 2013

Sebek napisał(a)
Reszta też mi się podoba Chociaż osłoniłbym więcej tych ślicznych podkładów

Boję się by nie przekokoszkować... za rok poprawię sie...

Podkarpacie.. za rok ..startujemy razem do zabawy Już ja Was dopilnuję
gierczusia 13:06, 15 gru 2013

asc napisał(a)

Muszę do synusia sie uśmiechnąć gdzie moje stare bombki i inne ozdoby schował ze starego mieszkania.. tam mogą być skarby których nie doceniałam..

Paluszki nie poparzone Bo paluszki przyzwyczajone do różnych robótek. Manualnie nie takie złe... gorzej z "estetyką" i wyczuciem smaku. Poszorowałam z nalepek małe doniczki.. będę robić z nich dzwonki świąteczne Rozpędzam się.....

Tej grupy brakowało, ale chyba wczoraj potrzebowałam "samotności"... za rok trzeba będzie wziąć z Ciebie czy Wrocławianek przykład I skonsolidować towarzystwo... Najważniejsze, że się zaczęło.. i nie taki diabeł straszny Nie tylko ogrodowo nas kierujesz na właściwe tory

Ale bosko .... Lece zaraz Twego rękodzieła szukać ...

A jak łapki nie są poparzone to juz połowa sukcesu .... Buziam niedzielnie
gierczusia 13:09, 15 gru 2013

asc napisał(a)

Tak się prezentuje..

Aniu .. Przepiękny
Gabisia 13:25, 15 gru 2013

asc napisał(a)

Boję się by nie przekokoszkować... za rok poprawię sie...

Podkarpacie.. za rok ..startujemy razem do zabawy Już ja Was dopilnuję

Aniu, a ja myślę, że zaorałaś pięknie!
Jak to nie kokoszkować?
A kiedy można, jak nie w święta?!
Ten jeden raz w roku możemy trochę poszaleć, prawda?

Pozdrawiam
makkasia 13:30, 15 gru 2013

Aniu ja też wiankowałam sama
Muszę jutro kupić pistolet...zrobię jeszcze kilka
ściskam mocno
ewa004 13:55, 15 gru 2013

Aniu wianuszek pierwyj sort sliczny
Ty kłamałaś że nie umiesz !!!!! kokietka

Ja u siebie powiesiłam zeszłoroczny ,wymieniłam tylko świerk i zeskrobałam pleśń z cytryny
Nikt się nie kapnie że to ten sam ,nikt oprócz mnie nie zwraca na to uwagi .

Moja mama jak przyjechała do mnie to nie zauważyła że otynkowałam budynek gospodarczy a co dopiero wianek na drzwiach
kasiek 14:12, 15 gru 2013

No proszę jakie tu talenta wiankowe! No kapitalnie Ci wyszło, długo dziergałaś to cudo?
Mala_Mi 14:18, 15 gru 2013

Ela, Gabisia - do Was mi daleko, ale to nie o to chodzi Ważne się sie coś robi
Kasia - pistolet to podstawa.. i dużo kleju, bo na początek to trochę tak nieekonomicznie sie go używa Aż musiałam eMusia wyrzucić do sklepu bo brakło Teraz mam duży zapas.. szkoda, że mamy tak daleko do siebie
Ewa - widocznie mama nie przyjeżdża na inspekcje, więc nie zauważa takich drobiazgów Próbuję dopatrzyć się pozytywów Ewuś.... ale my tę pleśń to szybko wypatrzymy, wiec mam nadzieję, że dobrze zeskrobałaś..

A ja ja te perpetuum mobile.. zgapione od dwóch naszych Gabryś

Czerwień za mało czerwona, muszę kupić bardziej oczotegliwe.. bo kokardki giną w tłumie..gałązki na trawkach to pozostałości po wiankowaniu... acha u mnie pada śnieg..