Dzisiaj był znowu cudowny ogrodowiskowy dzień Byłam u Agani w czarownym pełnym uroczych zakamarków i zakątkówTam można się zgubić lub bawić w chowanegoTo ogród Agani moimi oczami
Grażynko to była cudowna niedziela, super spędziliśmy z Wami czas....z tą niespodzianką to przesadziłaś.......dziękuję bardzozostawiam kilka fotek ze spotkania
Odpowiedziałam...... sorki, ale dziś też nie pomykam u Was
Zapytałąm Danusi na spotkaniu czy tak mogą być kamienie ustawione, bo nie mam co z nimi zrobić.. a Danusia powiedziała, że tak, ale wkopać je w ziemię, by wyglądały naturalnie.... i jak powiedziała tak jest... kiedy będzie tu żwirek z powodó wygody przy koszeniu.. ale w trawie też jest super..
a pod tym oknem ma powstać rabata zimozielona, no może nie zupełnie zimozielona, buksiki z tych białych donic i bluszcze mają tu mieć kwaterę i jeszcze coś na pniu.... i jeszcze coś tylko nie wiem co?
Byłam na różanym weekendzie w Rosarium.. udało się uzyskać 20% rabatu. Widok różanych pól zachwyca, a zakupów można było robić bez końca..
Kupiłam róże:
- Tip Top
- Summer Song
- Novalis
- Piano
Witaj Gosiu. Widzę, że u ciebie projektowanie i prace idę pełną parą.
Przyszłam obejrzeć Graziellę. Wiem, że te dwie trawy w donicach to one, a te na zdjęciu to co to za miscanty- też Grazielle?