Dzisiaj to obietnica się u mnie spełni, w pracy dzisiaj słabo przytomna byłam, za dużo kawy...
Dzieci same o siebie już dbają, za to psie niemowlę mam, przecież mnie się nudzić nie może
Jeśli Ty uważasz, że u mnie pięknie, to co można powiedzieć o tym co ja widzę. Przecież masz jak w bajce, raju, i nie wiem co jeszcze. Nawet lilie- wiesz -ja ich nie lubię- są przepiękne.
Hortki szaleją- one są nie do pobicia. Już się nie mogę doczekać moich w przyszłym roku.
Gryzie paskudnik, rozkokosił się. Nawet firanki mi łapie, dywany już mam pozwijane. Przeżyć te pół roku trzeba
Zrobił zapiekankę z patisonów, pomidorów, cukinii, mięsa mielonego, diabli wiedzą czego jeszcze, posypał serem żółtym i nawet zjadliwe było
Właśnie się pytam co tam wsadził...jeszcze sos beszamelowy do tego
Dobrze, znaczy się już lepiej, z tym wrześniem Myślcie kiedy, jakoś się zgramy
Super taki odpoczynek we dwoje, wyjedziecie z pełnego domu, trochę spokoju będzie Muszelek przywieź na pamiątkę
Psiutka nie ruszam nawet na razie, niech śpi Rysiowi buzi jutro mogę dać, już do pracy pojechał
Hortensje mnie też zachwycają. W przyszłym roku powinno być jeszcze lepiej, vanilki teraz pierwszy rok i ten olbrzym dopiero co posadzony. Tylko czekać zostaje
Kasiu, mój ogród rok starszy od Twojego. Za rok, jak Ci się te dziesiątki Twoich hortek rozrośnie...wyobrażasz sobie???
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Zresztą ktoś tu od nas z forum powiedział mi niedawno, że styl w ogrodzie podobny bardzo mamy...ale czy to Cię dziwi???