Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 21:15, 05 sie 2014

malgorzata_s... 21:17, 05 sie 2014

Hortki cudowne Bosko to wygląda
Kindzia 21:17, 05 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Też sobie codziennie obiecuję że szybciejpójdę spać a jeszcze praca zawodowa mnie czeka i słoiki A dzieciaki po wsi ganiają

Dzisiaj to obietnica się u mnie spełni, w pracy dzisiaj słabo przytomna byłam, za dużo kawy...
Dzieci same o siebie już dbają, za to psie niemowlę mam, przecież mnie się nudzić nie może
Kasik 21:22, 05 sie 2014

Jeśli Ty uważasz, że u mnie pięknie, to co można powiedzieć o tym co ja widzę. Przecież masz jak w bajce, raju, i nie wiem co jeszcze. Nawet lilie- wiesz -ja ich nie lubię- są przepiękne.

Hortki szaleją- one są nie do pobicia. Już się nie mogę doczekać moich w przyszłym roku.

Kindzia 21:26, 05 sie 2014

Kasik napisał(a)
Macham do Ciebie i całuski przesyłam. Jak tam Figulicjan się czuje?, Czy nie za bardzo podgryza ?- szałaput jeden.

No i co tam Grzesiu wymyślił na obiadek z tych patisonów

Pomyślimy o tym spotkaniu na wrzesień- i znajdziemy jakiś termin.
Teraz Grześ szuka noclegów nad morzem- jedziemy w dwójkę na parę dni.

Rysia ucałuj i psiutka pomiziaj.

Gryzie paskudnik, rozkokosił się. Nawet firanki mi łapie, dywany już mam pozwijane. Przeżyć te pół roku trzeba

Zrobił zapiekankę z patisonów, pomidorów, cukinii, mięsa mielonego, diabli wiedzą czego jeszcze, posypał serem żółtym i nawet zjadliwe było
Właśnie się pytam co tam wsadził...jeszcze sos beszamelowy do tego

Dobrze, znaczy się już lepiej, z tym wrześniem Myślcie kiedy, jakoś się zgramy

Super taki odpoczynek we dwoje, wyjedziecie z pełnego domu, trochę spokoju będzie Muszelek przywieź na pamiątkę

Psiutka nie ruszam nawet na razie, niech śpi Rysiowi buzi jutro mogę dać, już do pracy pojechał

Kindzia 21:28, 05 sie 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu furiatek superowy i tak zdrowo wygląda pozdrówka

Psoci, to musi być zdrowy Wyhasał się całe popołudnie, teraz mam spokój, śpi sobie
Kindzia 21:29, 05 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Normalnie do zezarcia słodziak

Będziesz miziać jak przyjedziesz. Miziać się może nieustannie, jest nie do zdarcia
Kindzia 21:31, 05 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hortki cudowne Bosko to wygląda

Hortensje mnie też zachwycają. W przyszłym roku powinno być jeszcze lepiej, vanilki teraz pierwszy rok i ten olbrzym dopiero co posadzony. Tylko czekać zostaje
Kindzia 21:35, 05 sie 2014

Kasik napisał(a)
Jeśli Ty uważasz, że u mnie pięknie, to co można powiedzieć o tym co ja widzę. Przecież masz jak w bajce, raju, i nie wiem co jeszcze. Nawet lilie- wiesz -ja ich nie lubię- są przepiękne.

Hortki szaleją- one są nie do pobicia. Już się nie mogę doczekać moich w przyszłym roku.

Kasiu, mój ogród rok starszy od Twojego. Za rok, jak Ci się te dziesiątki Twoich hortek rozrośnie...wyobrażasz sobie???
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Zresztą ktoś tu od nas z forum powiedział mi niedawno, że styl w ogrodzie podobny bardzo mamy...ale czy to Cię dziwi???
Kasik 21:42, 05 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Kasiu, mój ogród rok starszy od Twojego. Za rok, jak Ci się te dziesiątki Twoich hortek rozrośnie...wyobrażasz sobie???
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Zresztą ktoś tu od nas z forum powiedział mi niedawno, że styl w ogrodzie podobny bardzo mamy...ale czy to Cię dziwi???

Jak to mówisz - " nie mam pytań" mnie nie dziwi