Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:22, 09 cze 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Anek pięknie u Ciebie wiem ze się nie wyrabiasz więc spaceruje u Ciebie z tym co masz na rh pierwszy raz sie spotykam ,ale u Ciebie wszystko jest mozliwe ,buziaki

Jagoda.. mam takie 2 RH co maja przyrosty na czubkach kwiatostanów.. Bogdzia mówi, że tak czasami jest..

A to trytomy którym uciachałam liście bo mnie denerwowały.. i kwitną jak szalone.. wszystkie.. to jedna kępa..

I NOstalgia....
Ogród, który ciągle zmieniam 23:22, 09 cze 2014

Do góry
biała lilia ,uwielbiam ją

żabka "zawieszona "w wodzie

a tu siedzi sobie na liściu
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 23:21, 09 cze 2014

Do góry
Syn średniak zakupił sobie aparat i foci wszystko co się da Narzeka, że za mało kwiatków w ogrodzie. Ja tam chętnie coś posadzę, tyle że zaś mi je coś zeżre Póki co jego poczynania fotograficzne:

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:19, 09 cze 2014

Do góry
Kto che werbenę... wyślę za cenę przesyłki + 1zł za pakowanie i benzynę na pocztę... mam tego od groma... szkoda wypielić a muszę......
Azalie...

Podnoszę gałązki a tam... przedszkole...

To bohaterskie roślinki.. rosna wszędzie.. moje już kwitną A; foto nie zrobiłam

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:17, 09 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Fireworks miałam chyba ją rok temu i była zachwycająca

Ubiegłego roku miałam 2 czerwone Piękne sooommmm ale kurczakos drogie też som.
Ja miałam czerwone, ale teraz widziałam tylko brązowe i różowe [pisałam o tym u any chyba Ale fireworks nie mają kłosów, a rubrum ma je cudne Pozatym donic więcej nie zmieszczę u sibie, choć donice mam
takież piękne były:

szkoda, że nie zrobiłam lepszych zdjęć, ale wtedy nie wiedziałam że są jednoroczne....
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:16, 09 cze 2014

Do góry
kitek81 napisał(a)
mało czasowa jestem, ale napiszę, bo wczoraj obejrzałam fotki, dziś dokończyłam-Aniu piękne wszystko, jest tyle piękności, ze nawet nie wiem, którą roślinkę wyróżnić w całości pięknie się podkreślają i uzupełniają ogród marzeń
pozdrawiam :*

Kitek.. u Ciebie rewolucje pełna parą... a ja patrzę na swojego winobluszcza i śmieję sie, że rosna kolejne sadzonki

U mnie wszędzie rosną sadzonki...
To wysiane orliki.. mus wypielić...

Kto che werbenę... wyślę za cenę przesyłki + 1zł za pakowanie i benzynę na pocztę... mam tego od groma...

Ogród, który ciągle zmieniam 23:16, 09 cze 2014

Do góry
szałwia robi szał

zbliżenie ajk robiłam foto było pełno pszczół ,ale jakoś ich nie widać

stawik z liliami
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:12, 09 cze 2014

Do góry
Syla napisał(a)

ja choć nie piszę to zawsze regularnie odwiedzam ... lubię po cichu oglądać pozdrawiam

Syla,, jesteś bardzo miła... a ja juz wszędzie, łącznie z sobą to kompletny niedoczas. Ja do Ciebie też lubię zaglądać Nadrobię wszyto, ale czekam na sposobność Ciekawa jestem Twoich rewolucji, któych zawsze jest dużo.. i z rozmachem wszytko I w dodatku ładnie

Odpowiedz dla niezainteresowanych dlaczego w takim małym ogrodzie mam tak dużo roślin...
Bo sadzę piętrowo.. dosłownie..
Fragment bylinówki

Różaneczniki, azalie, byliny, cebulowe, lilie i paprocie.. i..i....i...i..

A tu jak przycinam kocimiętki... po prawej przycięta jakiś czas temu, a po lewej przycięta w sobotę... Tnę krótko.... można sie bawić w kłoski, ale kto ma na to czas.. też odrosnie.. co widać na foto..

Działka wkoło Lubczyka :) 23:11, 09 cze 2014

Do góry
idę spać, bo jutro muszę godz prędzej wstać do pracy :/

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:09, 09 cze 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Mój Thomas to potffór... przesadzę jesienia lub wiosną.. muszę, bo mi zajęło pół tarasu i widok na kałużę..

A to moje Rh co postanowiły wypuścić przyrosty na końcu kwiatostanu... mam to na dwóch krzewach Obrywam nasienniki, a resztę zostawiam..

Anek pięknie u Ciebie wiem ze się nie wyrabiasz więc spaceruje u Ciebie z tym co masz na rh pierwszy raz sie spotykam ,ale u Ciebie wszystko jest mozliwe ,buziaki
Co się stało kwiatom ... 23:09, 09 cze 2014

Do góry
Nudziara jestem wiem

Dobrej nocy.
Ogród prawie romantyczny 23:08, 09 cze 2014

Do góry
Nowe kwiatki w skrzynkach
.

Ogród zmyślony 23:08, 09 cze 2014

Do góry
myszorek napisał(a)

Widoczek zapisany Oszałamia ta lekkość ostnic!
Ogród prawie romantyczny 23:05, 09 cze 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)

To na pewno Betty Corning? Myślałam, że jest jasniejsza i bardziej dzwonkowata...

Też sobie sprawiłam ją w tym roku, ale jeszcze nie kwitnie, ciekawe czy w ogóle zakwitnie, bo powojniki to jednak nie jest łatwa sprawa, 3 mi już padły (przy czym jednego w zasadzie nie widziałam, bo zasadzony późną jesienia, a wiosną nie odbił)

reszta wsadzona tą wiosną jakoś picznieje, ale mogłam przenawozić, a to młode rośliny przecież, łatwo zmarnować

Aga, zlej im korzenie mieszanką od Ani-monteverde - to zapobiegniesz uwiądowi (10 ząbków czosnku, 8 tabletek nadmanganianu potasu, 8 litrów wody, czosnek rozgniatasz, wrzucasz tabletki, mieszasz zostawiasz na 2-3 godziny i potem podlewasz powojniki, to się robi 1x wiosną)

ja chyba dokupię nadmanganianu i jeszcze x podleję, bo wydaje mi się, ze coś nie tak, może za kiepsko osłonięte korzenie mają

Agatko,
sprawdziłam i przepraszam, że wprowadziłam Cię w błąd. To Arabella,
"Betty Corning" mam w innym miejscu, wygląda jak dzwoneczki. Zdjęcie nie najlepszej jakości i słup też nie najładniejszy, ale cóż...

Moje też kupione w tym roku, pięknie zaczynają kwitnąć, na razie niczym ich nie nawoziłam, od podstawy dałam im tylko lawendy i żurawki, by zacieniały korzenie.

Za przepis na nawóz od ani-monteverde bardzo dziękuję, na pewno skorzystam, ale nie wiem , czy w tym sezonie, skoro na razie ładnie idą. Chyba wtedy lepiej je zostawić samym sobie.

Podrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 09 cze 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)
Basen by i u mnie się przydał....ale chyba tylko on by się zmieścił...mnie przy podlewaniu komarzyce zżarły....spokojnej nocki

Nie mów o komarach, bo jak nie mam komarów to w tym roku chcą nas zjeść żywcem.. na tarasie i przy domu to spoko, ale wejście w cieniste zakątki to już masakra..

A tu widać moją Grahamkę jak się rozpycha na tarsie.

Moja bajka 23:02, 09 cze 2014

Do góry
Kasiu buziole i kwiatki na 300
Jurajski Ogród 23:01, 09 cze 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

na dobranoc

Piękne fotki Agnieszko.
Co to za roslinka rośnie obok firletki? Ta z purpurowymi kwiatkami.
Co się stało kwiatom ... 23:00, 09 cze 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam
U mnie była burza o 14 to przez chwilę po było lepiej

Asia miałam upał jak w Portofino
Tawuły pokazały swoje oblicze.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:59, 09 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)

czosneczkowo:

Marta, ale to ładne. Chabry widzę?

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:59, 09 cze 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Cudna ta Graham Thomas. ja mam kilka ale wszystkie razem nie stworzyłby takiego krzaka.

Mój Thomas to potffór... przesadzę jesienia lub wiosną.. muszę, bo mi zajęło pół tarasu i widok na kałużę..

A to moje Rh co postanowiły wypuścić przyrosty na końcu kwiatostanu... mam to na dwóch krzewach Obrywam nasienniki, a resztę zostawiam..

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies