Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 22:19, 14 lip 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Ewuniu kwiatki Twoje śliczne a Smoczyca słodka, ucałuj ją w sam nochalek ode mnie. Przesyłam Ci trochę mojej urlopowej energii.
Pozdrawiam

Madziu dziękuję za energię, jest mi teraz baaardzo potrzebna. Smoczyca (Luna) ucałowana. Zazdroszczę Ci że mogłaś być w tak cudownym miejscu.
Nallar 14:02, 15 lip 2014

Zakwitł mój dzwoneczek, prawda że cudny?

Zakwitł też rozchodnik.

Zaczynają kwitnąć zawilce.

Katkak 14:10, 15 lip 2014

Ewunia ślicznie Ci roślinki zakwitły. Ten mój zawilec coś się obija chłopina. Ma pączki ale jeszcze nie rozwinęły się.
Nallar 14:13, 15 lip 2014

Katkak napisał(a)
Ewunia ślicznie Ci roślinki zakwitły. Ten mój zawilec coś się obija chłopina. Ma pączki ale jeszcze nie rozwinęły się.

Spokojnie Kasiu u mnie jest też doiero kilka kwiatów, one mają jeszcze czas. Wiesz jaki będzie kolor?
Iwk4 14:22, 15 lip 2014

Oj, Ewuniu, ile cię czeka pracy w tym ogrodzie. Ja swojego jeszcze też nie ogarnęłam całego. Wybrałam metodę małymi kroczkami. Widzę, że też tak robisz. Cieszysz się kwiatkami na tych rabatach, które już zagospodarowałąś. Reszta musi poczekać na swoją kolej. Tylko się nie przemęczaj. Mi po ciężkiej pracy w ogrodzie (plus stres plus uraz tydzień wcześniej) rozdarła się siatkówka w oku i musiałam ponad rok walczyć o częściowe odzyskanie wzroku.
Dlatego uważaj i rób tyle, ile dasz radę. I podziwiaj to, co kwitnie. Pozdrawiam
Nallar 14:59, 15 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Oj, Ewuniu, ile cię czeka pracy w tym ogrodzie. Ja swojego jeszcze też nie ogarnęłam całego. Wybrałam metodę małymi kroczkami. Widzę, że też tak robisz. Cieszysz się kwiatkami na tych rabatach, które już zagospodarowałąś. Reszta musi poczekać na swoją kolej. Tylko się nie przemęczaj. Mi po ciężkiej pracy w ogrodzie (plus stres plus uraz tydzień wcześniej) rozdarła się siatkówka w oku i musiałam ponad rok walczyć o częściowe odzyskanie wzroku.
Dlatego uważaj i rób tyle, ile dasz radę. I podziwiaj to, co kwitnie. Pozdrawiam

Oj to przykre co Cię spotkało, ale dobrze że wszystko w miarę szczęśliwie się skończyło. Człowiekowi wydaje się że jest nie zniszczalny, a potem to wszystko wyłazi. Miara siły na zamiary... u mnie to nie działa, zawsze przesadzam. Za każdym razem obiecuję sobie że nic na siłę, tylko że zawsze kończy się na obiecywaniu. Z tą częścią działki którą teraz planowałam zagospodarować nie ma paniki, to część poza ogrodem, a już nie mogę usiedzieć w miejscu. Muszę poczekać na troszkę chłodniejsze dni, bo w tym upale nie da się pracować zbyt długo.
Ogrodeczek 17:50, 15 lip 2014

Nallar napisał(a)
Zakwitł mój dzwoneczek, prawda że cudny?

Zakwitł też rozchodnik.

Zaczynają kwitnąć zawilce.

Prawda Ewuniu, masz piękne kwiaty

Pozdrawiam
Katkak 19:57, 15 lip 2014

Chyba biały, pączki są białe.
Nallar 23:06, 15 lip 2014

Ogrodeczek napisał(a)

Prawda Ewuniu, masz piękne kwiaty

Pozdrawiam

Diękuję, u Ciebie też kwieciście.
Nallar 23:14, 15 lip 2014

Kolejny wiciokrzew uwalnia swój piękny zapach.