Tydzień temu byłem na pewnej wystawie i bardzo mi się spodobała róża pustyni. Żałuję że nie kupiłem sadzonki bo kwitnący był tylko eksponat. Jednak na kwiaty trzeba czekać 6 lat.
Witaj Anetko, wszystko śliczne nie ma co w kompleksy wpadać. Bardzo spodobała mi się Twoja hortensa, ten kolor niebieski, co to za odmiana bo ja mam tylko u siebie dwie różowe?
Hortensje zaczynają powoli kwitnąć ,jedne już w pełni rozwinięte inne dopiero w trakcie rozkwitu. na zdjęciach pierwsza hortensja dębolistna u mnie dopiero dwa lata i horensja 'Le Vasterival' GREAT STAR
Dojechalam do polowy z jednej strony chyba na ten rok zakończe bo jeszcze na wczasy brak jechać hehe
Żoraweczki się rozrastają jeszcze trochę i do podziału
Dosadzilam Żorawki bo cos pusto było jest róża ,lawenda i Żórawka
Mała ale przezemnie ukorzeniony berberysek admiration
Tu Beatko dosadze berberyski co mi przyslesz wielkie dzięki
Aniu dziękuję ...
Pracę i Ty i M znajdziecie na pewno...mówię Ci to ja. Cztery lata temu i Ja i mój M straciliśmy oboje pracę (pracowaliśmy w jednej firmie), trwało to rok nim się pozbieraliśmy i się udało. Zdradzę Ci tajemnicę że wyszło całkiem nieźle. Proszę się nie "poddawać, nigdy w życiu:.
Trzymam więc mocno kciuki za pomyślność w tej materii.
no jest sporo ale nie chcę wstawiać aby nie zanudzać a one co dzień inaczej wyglądają
Easy Does It
Sweet Revelation
Baronowa G.
Candlelight
Pilgrim
Ginger Syllabub
Constanze Mozart zaraz pokaże się w całej okazałości
Rany, jaką monardę? co to jest?
aaa, ok, wygóglowałam: pysznogłówka
nie wiem, co to jest, ale wieloletnie i bardzo ekspansywne, korzeniem się rozłazi niczym mieta, było do wywalenia, bo się rozrosło na eksperymentalnej, ale zrobiłam zywopłocik z różowymi główkami
tu na eksperymentalnej (w kółkach, zdjęcia z ubiegłego roku), może ktoś rozpozna: