Dzwonek skupiony tzn myślący Zapisuję go do mojej listy zakupów
U mnie bez deszczu ale pochmurnie i nawet ciepło Dzisiaj wróciłem do domu z myślą o koszeniu trawników które już się kładą a moja styrana kosiara odmówiła posłuszeństwa Jestem załamany jutro zawiozę ją do naprawy może się uda i da radę do końca sezonu bo kasy nie mam na niezaplanowane wydatki
Ja dyptam wyrzuciłam , obydwa kolory, poparzył i mnie i eMa , daliśmy sobie z nim spokój ale dwie siewki pozostały i też trzeba je wyrzucic.Miłego weekendu z dobrą pogodą.
Agnieszko masz piękny i klimatyczny domek Widok z tarasu na ogród robi wrażenie Wraz z upływem czasu będzie przybywało roślin a ogród będzie robił się coraz bardziej dojrzały Wokół tarasu widzę szpalery z pachnących róż których zapach będzie unosił się również w domu
Zatraciłem się bez reszty w Twoim pięknym, dojrzałym i dopracowanym azylu Jestem pod wielkim wrażeniem efektu jaki osiągnęłaś Można tu zapomnieć o całym świecie Pięknie
Oj Kasiu dokupisz i będzie pięknie
Miałam dzisiaj kończyć moją rabatkę ale żarłacze (komary) latają chmarami nad głową, normalnie nie da się. Jutro to zrobię z rana.
Moje anabelki z ubiegłorocznych patyków takie same.
Mam nadzieję na kwitnienie w przyszłym roku.
Kwiatuchy śliczne u Ciebie, a kwitnący o tej porze ciemiernik to duże zaskoczenie.
pozdrawiam
jula81 to południowa ściana. ogródek jest wogóle przy bloku do którego mam tylko ja zejście. Dzięki wczorajszej pomocy Danusiu przygotowałam rabatkę pod jutrzejsze zmiany. Muszę tylko jeszcze przesadzić lawendę pod róże i jutro według wskazówek Danusi ruszam na zakupy
*** Basiu, chmurka rutewki ładnie faluje nad margerytkami wczesnymi, które na taką wysokość wyrosły w tym roku pierwszy raz.
W głębi liliowiec wczesny FLAVA, o którego pytałaś.
Margerytki różowe do kompletu.