Oj piękny widok , aż się rozmarzyłam .............................................
A w głowie już się kłębią myśli, gdzie taką fajną ścianę zrobić w moim domu ???? )) , tylko wtedy już nikt by mnie nie zaciągnął do domu
Tak się teraz zastanawiam , czy w ogrodzie bukszpanowym jest oświetlenie ogrodowe??? hmmmm?
Hahaha Są kable wyprowadzone, oświetlenia będzie a póki co mam latarenki ze świecami które bardziej lubię niż elektryczność
Wicio obiecał zainstalować reflektorki Nawet planowaliśmy już gdzie będą
Ja też wolę światło świec, i przytulniej i romantyczniej ..... a jak by się człowiek zapomniał to i sąsiedzi za dużo nie zobaczą
Tak się teraz zastanawiam , czy w ogrodzie bukszpanowym jest oświetlenie ogrodowe??? hmmmm?
Hahaha Są kable wyprowadzone, oświetlenia będzie a póki co mam latarenki ze świecami które bardziej lubię niż elektryczność
Wicio obiecał zainstalować reflektorki Nawet planowaliśmy już gdzie będą
A myślałem, że piękniejsze to już być nie mogą - zawsze musisz mi udowodnić, że się myliłem '
Wzdycham do nich - to pierwsze zdjęcie nadaje się nie tylko na okładkę czasopisma ale i fototapetę do jakiegoś nowoczesnego wnętrza - przemyśl to
Bardzo ładnie wyglądają podświetlone ściany, cud miód
A myślałem, że piękniejsze to już być nie mogą - zawsze musisz mi udowodnić, że się myliłem '
Wzdycham do nich - to pierwsze zdjęcie nadaje się nie tylko na okładkę czasopisma ale i fototapetę do jakiegoś nowoczesnego wnętrza - przemyśl to