Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Wieloszka 15:11, 04 cze 2012

aga_pe napisał(a)

dzięki . Dziewczyny menu na zjazd powali jak tyle głów będzie myślało

Aga i o to chodzi! Widziałaś stoły z jedzonkiem na Swięcie Róż albo u Bogdzi??? Tam to dopiero było na bogato, nie możemy być gorsze
aga_pe 15:15, 04 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Aga i o to chodzi! Widziałaś stoły z jedzonkiem na Swięcie Róż albo u Bogdzi??? Tam to dopiero było na bogato, nie możemy być gorsze

hehehe, dobre, dobre tylko kucharka ze mnie nie najlepsza. Ale ciasta mogę piec
Wieloszka 15:21, 04 cze 2012

Podzielimy się jakoś
Madzenka 17:19, 04 cze 2012

noemi napisał(a)

Godzina pasuje, bo będziemy jeszcze cięły bukszpany , tylko , żeby innym pasował termin ... dam znać na bieżąco

To ja przyjadę ciut wcześniej coby z Tobą spokojnie pokulkować

ok, będę w domu już o 15 tej z minutami i będę cierpliwie czekać ...proszę weź stelaże , bo ja głupia , się swoich pozbyłam , ale kombinuję jak je zrobić i nawet takie większe żeby były ... przecież to nie jest niemożliwe do wykonania ...

Co zrobiłaś ze swoimi???? Oczywiście że wezmę i jeszcze ci boscha akumulatorowego do tego żywopłociku przywiozę i sekator szpalerowy aby było równiutko bo sektorem to równo będzie cięźko....

no wiem ... może je odzyskam ... boscha kupiłam i mam nożyce szpalerowe od Danusi i takie tam małe sekatorki ...

Zatem jesteś dobrze wyposażona tylko szabloniku brakuje
Madzenka 17:22, 04 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Jak te pingwinki na Danusiowym stole zobaczyłam to się przeraziłam!!! ja nie mowię o lepszym menu ale jak dorównać???? bo przecież ogrodem nie jestem w stanie dorównać, ale atmosferę będziemy robić
bociek 21:41, 04 cze 2012

O rany, jakie plany, az mnie skreca normalnie, ze nie dojade. Coz za niesprawiedliwosc no....

Dziewczyny wszystko bedzie gitara, zobaczycie.

Jak moge pomoc w burzy mozgow to dajcie znac Z mozgiem u mnie moze byc klopot, ale burze da sie zrobic
aga_pe 23:02, 04 cze 2012

bociek napisał(a)
O rany, jakie plany, az mnie skreca normalnie, ze nie dojade. Coz za niesprawiedliwosc no....

Dziewczyny wszystko bedzie gitara, zobaczycie.

Jak moge pomoc w burzy mozgow to dajcie znac Z mozgiem u mnie moze byc klopot, ale burze da sie zrobic

oj przy burzy mózgów bierze mnie najczęściej głupawka ale pomysły później rewelacyjne
Gardenarium 23:56, 04 cze 2012

Dziewczyny, przestańcie panikować, pingwinki przywiozła Gagu

Instagram Ogrodowiska
aga_pe 00:05, 05 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Dziewczyny, przestańcie panikować, pingwinki przywiozła Gagu

Witam Szefową. A my już czerwone dywany zamawiamy
noemi 00:08, 05 cze 2012

Bociek dzięki za wsparcie ...ale bardzo mi żal ,że Cię nie będzie u nas ... nie da się czegoś pozamieniać,żeby niemożliwe stało się możliwe??? ... a pingwinki też mnie trochę przeraziły , że ktoś się nie bał i tak wysoko poprzeczkę nam ustawił ... ale coś wymyślimy ... Dziewczyny ja już zapisuję na kartce pomysły ...
... Marzenko do cięcia jestem przygotowania, pacjenci też , czekamy tylko na Ciebie i stelaż