Basiu jeżówki pokazujesz cudne a to moje nowe chciejstwo Nie wiem jeszcze którą rabatę ścieśnić coby weszły Tardiva piękna Pozdrówka
Mało co a 1100 bym przegapiłaGratki i lilie bo jeżówek nie mam
Witam wszystkch serdecznie.
Trochę się naoglądałam waszych pięknych ogrodów i postanowiłam pokazać swój ogród, choć nie ma jeszcze zbytnio co pokazywać :/
Dwa lata temu wprowadziliśmy się do domu, który udało nam się zbudować.
Dom znajduje się na działce 1200 m2.
Próbujemy z mężem własnymi siłami stworzyć nasz upragniony ogród ale okazało się, że to nie jest takie proste, szczególnie gdy jest się rodzicami dwóch małych dziewczynek
Odmłodź go radykalnie, czyli zetnij równo z ziemią (15 cm od pow, ziemi) i podlej obficie, a następnie podlej florovitem, albo podsyp azofoską i rozpuść nawóz podlewaniem, żeby dotarł do korzeni, zasili to rosliny i ładnie wypuszczą. Najlepiej robić to po kwitnieniu, teraz może trochę za późno. MOże w przyszłym roku to zrób.
Macham Wam wszystkim, strasznie mi czas leci, dzieci jutro wracają więc z eMem zapitalamy na każdym froncie.
W ogrodzie wykańczam rabaty kolorystycznie, synchronizuje kolory i kształty, i strasznie sie przy tym dobrze bawię
Rabata przy oczku ma przewage bieli (głównie w liściach trzmieliny, wierzby, funkii),