Te kolory jakoś najbardziej mi odpowiadały. Choć nie za bardzo się ich trzymam bo mam wiele aksamitek które kompletnie mają inne kolory z zrezygnować z nich nie zamierzam
Ale już stałe nasadzenia są w tej tonacji
Przemku - nie chcę nic dawać między to bo wiem jakie te rośliny są ekspansywne. Mam barwinka i nie wiem gdzie go dać bo zagarnie mi wszystko. Planuję tam tylko posadzić jakieś cebule żeby były na wiosnę kiedy host jeszcze tam nie będzie.
Do podziwiania to może i on będzie za ileś tam - na razie jest co jest.
Tylko mam jeden problem - otóż miałem wykorzystać głównie rośliny z tego było. Tyle, ze nie chciałem rogownic - no i astrów. A one niestety zajęły około 80% powierzchni likwidując dużo innych roślin. No i teraz zostałem goły i wesoły jak święty Turecki
No i mam apel
Drodzy zjazdowicze - jeśli macie jakiekolwiek nadwyżki bylin to chętnie takowe przyjmę. Obiecuję dbać
a co oddajesz?
Ale to ja chcę przyjąć
A w czym gustujesz?
W wszystkim co nie będzie aż tak bardzo ekspansywne. Nie będę wybrzydzać
Zasugeruj chociaż kolor kwiatów!
Wybrałem u siebie do ogrodu kolorystykę niebiesko - różowo - białą
A co zrobiłaś z tamtymi gigantami - na tyły poszły i czekają na drugie kwitnięcie?
- pojechały do Michaela obiecałam wcześniej
buuuu, ja tyuż chcieć!!!
Bogda chętnie, nastepne, ale ja nie mam możliwości wysyłki, nie umiem wysyłać roślin, chyba że małe, a te są wielkie. Kto przyjedzie po nie?
Danuś, upchnij to czego już nie chcesz w jakiś kącik-a ja już zacznę suszyć głowę M-w końcu się podda i przyjedzie i weżmie wszystko co mi daszseriotylko daj znać kiedy kącik już nie będzie mieścił tych nadwyżek
Tylko mam jeden problem - otóż miałem wykorzystać głównie rośliny z tego było. Tyle, ze nie chciałem rogownic - no i astrów. A one niestety zajęły około 80% powierzchni likwidując dużo innych roślin. No i teraz zostałem goły i wesoły jak święty Turecki
No i mam apel
Drodzy zjazdowicze - jeśli macie jakiekolwiek nadwyżki bylin to chętnie takowe przyjmę. Obiecuję dbać
a co oddajesz?
Ale to ja chcę przyjąć
A w czym gustujesz?
Zasugeruj chociaż kolor kwiatów!
Wybrałem u siebie do ogrodu kolorystykę niebiesko - różowo - białą
No i mam apel
a co oddajesz?
Ale to ja chcę przyjąć
A w czym gustujesz?