Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Justyny

U Justyny

tyna 16:18, 16 cze 2011

Marta, i jeszcze coś tytoń ma w tej chwili wysokość krzewów róż, potem róże przerosną...
tyna 16:22, 16 cze 2011

grama napisał(a)
Róże, jak róże, nie jestem fanką, ale kawę na tarasiku, oj, to z chęcią. Uwielbiam takie zakąteczki, tarasiczki, stoliczki...

Grama u mnie na oglądnięcie ogródeczka - "zakamarków", to 5 minut wystarczy, pewnie bys się szybko znudziła
nie to, co Twoje wypielęgnowane ogrodowe hektary...można się zmęczyć samym spacerem, nie wspomnę o pracy na tych hektarach
grama 16:34, 16 cze 2011

Hektar, czy balkon, nieważne, o klimat chodzi. Po wizycie Ogrodowiska u mnie wiem, że tematów przy kawce by nie zabrakło.
Martek 17:46, 16 cze 2011

tyna napisał(a)
Marta porozdzielaj sadzonki
za tytoniem rośnie różanecznik z wiosny...

O morwa ...muszę Justyś .Jak dobrze,że mi to cudo pokazałaś ...Rany jak jak teraz to rozsadzę ...Już dziś zdejmowałam pierwsze mszycę ,muszę po preparat podskoczyć Albo zrobić sama Buzia duża Justi
Sebek 21:09, 16 cze 2011

To jaką masz tą odmianę tytoniu - zadziwiaczogrodnikówawszczególnościsebka??
shrekol 21:47, 16 cze 2011

Justyna tytoń to naprawdę masz ogromy ja mam nadzieję, że ten mój to miniaturka bo inaczej petunie zagłuszy i doniczki za małe ......
Widzę chyba, że kalina od spodu podświetlona??
Richie 23:53, 16 cze 2011

Justynko bardzo mnie się podoba Twoja perfekcja i doskonały dobór roślin /kolory,wielkość/ z przyjemnością oglądam i podziwiam. Gratulacje
monteverde 23:56, 16 cze 2011

Tynka ma wyczucie estetyczne w nasadzeniach, pięknie dobiera kolory i faktury)
tyna 09:05, 17 cze 2011

Richie napisał(a)
Justynko bardzo mnie się podoba Twoja perfekcja i doskonały dobór roślin /kolory,wielkość/ z przyjemnością oglądam i podziwiam. Gratulacje

Ryśku, jak się ma te parę metrów do obsadzenia, to można podopieszczać, no nie?

Tak sobie powiedziałam kiedyś: "mniej to więcej" i realizuję, już nie chcę mieć chaosu
Jeśli chodzi o rośliny, to przede wszystkim przestałam słuchać sprzedawców, tylko idę z gotowym planem zakupowym jak nie ma - szukam dalej lub czekam, jak nie znają nazwy odmiany - nie kupuję....wyjątek stanowią jednoroczne
tyna 09:09, 17 cze 2011

shrekol napisał(a)
Justyna tytoń to naprawdę masz ogromy ja mam nadzieję, że ten mój to miniaturka bo inaczej petunie zagłuszy i doniczki za małe ......
Widzę chyba, że kalina od spodu podświetlona??

Przemek, ten tytoń, to pewnie dwie sadzonki, ale i tak są duże...kupowałam po 2 złote na swoim targu.
podświetlona jest szczepiona irga...