Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:13, 14 gru 2013

Do góry
patent rewelacja - do opatentowania
wianek super !!!
Ogród w skali mikro :) 16:55, 14 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Ja również zarzucałam bałaganiarstwo korowe kotom sąsiadek .... a potem zaobserwowałam ptaszki mocno pracujące nad dizajnem mojego trawnika

Sylwia .. Jak miło Cię widzieć ... Dawno Cię u mnie nie było... Ale wiem, masz rewoltę......

Ten dizajn ,jak dizajn...ale ta zdrowotność tego trawnika.... ... I te roooobale .... Ja też mam nadzieję ,że jak kosowi sie skończą czerwone kuleczki to zacznie wpinkalać robaki..np... Jakieś larwy opuchlaczków ... Mniam , mniam

Cieszę sie ,że ten wianek jemiołowy wzbudza taki entuzjazm

Buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:53, 14 gru 2013

Do góry
Wianek, ozdoby miodzio !!!.....Za oknem czerwień na gałęziach i kokardki na trawkach zauważyłam , a i owszem ja jeszcze nie zamieniłam koloru kokardek u siebie ....choć część wiatr mi pościągał, ale zdążę jeszcze
Ogród w skali mikro :) 16:43, 14 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
I wianek jemiołowy już znalazł swoje zastosowanie ....

Teraz nic , tylko się całować ... Zrobić komuś rezerwację ??...,

Świeczki jeszce widzę , stoją po pijacku ... Trzeba je poprawić ... ...noo tak , dopiero na zdjęciu to zobaczyłam .... Kurzą ślepota chyba ....,I taka drobna kosmetyka i można wieszać

I już na miejscu docelowym ( chyba )...

Z nowoczesnym systemem mocowania ...mam nadzieje ,że tymczasowym

wzorowa dekoracja !!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:29, 14 gru 2013

Do góry
Piękne donice ze stożkami i wianek... jakoś w tym roku dużo osób preferuje czerwień w ozdobach świątecznych widzę pozdrowienia!
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:46, 14 gru 2013

Do góry
Ania PIĘKNY wianek ! Brawo
Od ogrodu do łąki i stawu 14:33, 14 gru 2013

Do góry
Wianek śliczny zrobiłaś, iluminacje przed domem też super. Pozdrawiam przedświątecznie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:34, 14 gru 2013

Do góry
Donice i wianek świetnie pasują do siebie. Super jest.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:03, 14 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Dziękuje Aga

Przedstawiam swój sposób na wieszanie wianków na drzwiach, niestety dotyczy tylko drewnianych

Wisi sobie wianek... troszeczke za wysoko powiesiłem do poprawki..

Trzyma się na bardzo ciekawym patencie

Nawiercona dziura w drzwiach, a w niej ... wsuwka do włosów
Dziurke zrobił mój tata, ale siostra montując niedawno drzwi poprosiła stolarza o wykanianie takiego otworu.

Niezawodny, niewidoczny i bardzo mocny sposób zawieszania wianków, nawet tych bardzo ciężkich, sprawdza się już kilka lat. Oczywiście podstawa do drzwi drewniane

Piękny wianek i ten patent na zawieszenie jestem pełna podziwu
co do garażu i zmian, znam ból, u mnie ciągle takla walka trwa ale póki, co jej nie pokazuję
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:50, 14 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Nadrobiłem dekoracje
Reniferki w cyprysiku, hortensje, wianek Danusi wszystko piękne, a le z tym skakaniem po dachu za mchem to mnie rozbroiłaś Do czego to człowiek jest zdolny, aby troszke mchu zdobyć W sumie to ja skakanie po drzewach za ładnymi gałązkami, mam za sobą

A jaki ubaw i gimnastyka
Zaraz biegnę do was, część odwiedziłam rankiem przy rehabilitacji
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:37, 14 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, bardzo nam było dzisiaj miło, a żal że Cię nie było z nami

U Madżenki napisałam, ale tutaj powtórzę

Mieliśmy wspaniałe popołudnie.

Zaliczyliśmy dzisiaj uroczysty lunch z przyjaciółką w Atelier Amaro Momenty były grudniowe, m.in. szyszka z sarny, bombka z białej czekolady a w środku mus z czarnej róży, pierogi z buraków, dyni i selera (jakby ciasto z tych warzyw), comber z zająca. Razem 10 momentów, nastrój bardzo świąteczny, co pozwoliło nam poczuć magię Bożego Narodzenia.

Z nadzwyczajnych dań - porost leśny - chrobotek reniferowy w czekoladzie podany na mchu Ale nie tym od Irenki

Danusiu, ty wiesz, że normalnie jestem pierwsza i nie ma dla mnie przeszkód...ale ten rok nie należy do moich ulubieńców, przynajmniej druga połowa tego roku....liczę, że powoli będzie u mnie jak trzeba i zrobię wam niespodziewany nalot, z niespodzianką bo wyprawę zaplanuję
cieszę się, ze było cudownie i zazdraszczam

a tu moja kochana wianek wisi na drzwiach

kupiłam czerwone donice do stożków, jakoś mi najlepiej ta czerwień pasuje, chyba mi ten kolor w tym roku potrzebny..
a dziś rano wianek przymroziło, tak uroczo

drzwi pasują i do tego od Agi

wieczorkiem, stożki już w donicach, jeszcze światełka białe będą

i moje czerwienie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:53, 14 gru 2013

Do góry
Nadrobiłem dekoracje
Reniferki w cyprysiku, hortensje, wianek Danusi wszystko piękne, a le z tym skakaniem po dachu za mchem to mnie rozbroiłaś Do czego to człowiek jest zdolny, aby troszke mchu zdobyć W sumie to ja skakanie po drzewach za ładnymi gałązkami, mam za sobą
Kubusiowo II 10:49, 14 gru 2013

Do góry
Gosiu, śliczny wianek
Hortensje kochasz widać.
Gdzie kupiłaś ptaszki?
Ogród niby nowoczesny ale... 10:47, 14 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Gałązki modrzewia sobie ozdobiłam delikatnie...

Rewelacja jak dla mnie!
Wianek śliczny a reszta u Beatki
Jurajski Ogród 10:43, 14 gru 2013

Do góry
Cudowny krajobraz Wianek z modrzewia bardzo ciekawy, w przyszłym roku będę musiał podkraść sąsiadowi kilka gałązek
Ogród w skali mikro :) 10:14, 14 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Ja jako nocny marek się melduję, buziak wciskam i dziękuję, że jesteś ja chcę siem zainspirować też, ale ja taką naturę mam jak mi się to coś podoba to, buziam i pozdrawiam ślę życzenia urodzinowe napisz kiedy na przyszłość co bym wiedziała i buziam

Hej Nocny Marku .... Ja też nocny , ale trudy zycia tak już mnie wczoraj zmogły ,że padłam jak muffa. ...

Będę się cieszyć ,, jak podobny wianek będzie wisiał u Ciebie

Na życzenia urodzinkowe jeszcze jest czas .... To dopiero w styczniu ....

11...
Ogród niby nowoczesny ale... 09:25, 14 gru 2013

Do góry
wianek piękny

zakupy zrobione, gałązki modrzewia ozdobione, pierniczki upieczone - nie leniuchujesz
a ja dopiero na "miotłę wsiadam" - mam nadzieję, że nie odlecę ....
Ogród niby nowoczesny ale... 07:25, 14 gru 2013

Do góry
Magdo, wianek bardzo ładny Beatka się postarała Beatko- zdolniacha z Ciebie Szkoda, że mieszkacie tak daleko Buziaki serdeczne
Ogród w skali mikro :) 23:11, 13 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Człowiek na chwilę na zakupy wyskoczy i nadrobić już trudno Wianek jak z katalogu. Salony artystyczne nie powstydziły by się go wystawić.Sama chętnie u lampy bym zawiesiła Buziole zostawiam. I czekam na kontynuację działalności artystycznej

Noo widzisz Gosiu ... U mnie to jak spokój , to spokój... a jak już leeeeci , to na całego

A jak Ci się podoba , to kopiuj Kochana i niczym się nie przejmuj ... Bedzie mi miło ,że Cię zainpirowałam

A kontynuacja... ... Noo pewnie bedzie jakowaś , choć nie wiem , czy równie udana...
Ogród w skali mikro :) 23:03, 13 gru 2013

Do góry
Człowiek na chwilę na zakupy wyskoczy i nadrobić już trudno Wianek jak z katalogu. Salony artystyczne nie powstydziły by się go wystawić.Sama chętnie u lampy bym zawiesiła Buziole zostawiam. I czekam na kontynuację działalności artystycznej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies