Aniu dzisiaj zrobię zdjęcia tego co jest w tej chwili, wiesz jak to baba chciałabym pokazać jak juz będzie cacy ale zrobię dziś zdjęcie część poskładanych kanap.
Ana nie dziwię się, ze je wtykasz przy tym areale trzeba wszystko robić szybko !!!
Kiedyś jak sadziłam bez doniczek zawsze przy wykopywaniu je uszkadzałam stąd te doniczki
tutaj podczas sadzenia czosnków w tamtym roku ...widać doniczki
Safikey czy trawę podasziłaś w donicy bez dna? Ograniczyłaś ją jakoś? Ona mi się tak straszliwie rozlazła przez kilka lat, że teraz nie mogę sobie z nią poradzić. Przeszła nawet pod chodnikiem skubana... Była w donicy ale górna krawędź była na równi z ziemią. Zrobiła się grubsza ściółka i skubana przelazła górą.
Byłam na ogrodzie ale nie idzie wytrzymać uciekłam
dziewanna
bodziszek maculatum Elizabeth Ann
bodziszek magnificum
bodziszek oxfordzki Thurstonianum
Len
Mount Everest
majowa jeszcze troszeczke
trochę host
Melu o tylko się cieszyć, że rosną
Co do podpór to wszystko zależy od tego co Tobie się podoba. Może być kratka z drewna, z bambusa, z metaloplastyki. Jeżeli nie jesteś zdecydowana a teraz trzeba jakoś sobie poradzić - tymczasowo możesz wykorzytać istniejące ogrodzenie (ponabijać haczyki i rafią umocować gałęzie szybko rosnącej róży). Moim zdaniem do współczesnego ogrodu pasują formy proste bez "udziwniej" ale to zawsze jest sprawa gustu i guściku