Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 01:55, 13 lip 2014

asiach 02:02, 13 lip 2014

I na dobranoc

barbara_kraj... 02:16, 13 lip 2014

Rzadko na dłużej wpadam na "O", bo wnuczęta mam pod opieką i czasu mało. Ale przebiegłam kilkanaście stron Twojego wątku i jak zwykle podziwiam tę oazę spokoju. Oczywiście pomijam kłopoty z uciążliwym sąsiedztwem. Myślę, że i na takie są sposoby. Może Gabrysia z ogrodu w nieustającej budowie coś Ci doradzi?
Swoje prace przy jałowcu wstrzymałam na czas pobytu chłopców
zawitka 07:19, 13 lip 2014

Asiu witaj ---dawno nie byłam u Ciebie .Biegasz z sekatorem jak ja po ogrodzie .Gąska żadna tandeta Ty ją lubisz i to się liczy a wygląda fajowo A sąsiadów no cóż się nie wybiera Ale nie daj się truć Pozdrawiam cieplutko
Jag_58 10:51, 13 lip 2014

asiach napisał(a)

Asiu jakie piękne nowe zakątki Twojego przytulnego ogrodu tych jeszcze nie widziałam ,ukrywasz przed nami takie piękne fragmenty ogrodu oj ,oj kamyszki z okresu budowy czy ściągnęłaś okazyjnie ładne okazy
Asiu ale uchwyciłaś ten księżyc jak zawodowy fotograf (
Asiu dzięki na pwpozdrawiam niedzielnie ,miłego świętowania buziaki
asiach 11:51, 13 lip 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Rzadko na dłużej wpadam na "O", bo wnuczęta mam pod opieką i czasu mało. Ale przebiegłam kilkanaście stron Twojego wątku i jak zwykle podziwiam tę oazę spokoju. Oczywiście pomijam kłopoty z uciążliwym sąsiedztwem. Myślę, że i na takie są sposoby. Może Gabrysia z ogrodu w nieustającej budowie coś Ci doradzi?
Swoje prace przy jałowcu wstrzymałam na czas pobytu chłopców

W takim razie jest mi miło, że znalazłaś czas na mój zakątek
Pozdrawiam niedzielnie

P.s.Jeżeli chodzi o jałowiec zawsze to więcej czasu do przemyśleń
asiach 11:55, 13 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu jakie piękne nowe zakątki Twojego przytulnego ogrodu tych jeszcze nie widziałam ,ukrywasz przed nami takie piękne fragmenty ogrodu oj ,oj kamyszki z okresu budowy czy ściągnęłaś okazyjnie ładne okazy
Asiu ale uchwyciłaś ten księżyc jak zawodowy fotograf (
Asiu dzięki na pwpozdrawiam niedzielnie ,miłego świętowania buziaki

Dziękuję Jagódka!
To są te same zakątki tylko może inne miejsce osoby fotografującej. Jagódka, co ja biedny żuczek mogę zrobić z 20arami
Te kamienie były specjalnie zamówionie, w trakcie budowy nie napotkaliśmy żadnego dużego kamienia - dziwne ale ...
Tobie również życzę samych miłych chwil - buziaki niedzielne
asiach 11:58, 13 lip 2014

zawitka napisał(a)
Asiu witaj ---dawno nie byłam u Ciebie .Biegasz z sekatorem jak ja po ogrodzie .Gąska żadna tandeta Ty ją lubisz i to się liczy a wygląda fajowo A sąsiadów no cóż się nie wybiera Ale nie daj się truć Pozdrawiam cieplutko

Zawitka, nie tak dawno , bo właśnie wróciłam ze spaceru porannego i stwierdziłam, że jeszcze muszę przyciąć rośliny, których w tym roku nie sięgałam sekatorem - są jeszcze zaniedbane ale może w tym tygodniu
Pozdrawiam niedzielnie
iwonaal 12:06, 13 lip 2014

Asiu uwielbiam Twój ogród, można się w nim zaszyć i nikt Cię nie znajdzie. Mam nadzieję, że mój choć trochę się rozrośnie.Miłej niedzieli.
asiach 12:13, 13 lip 2014

Może jeszcze trochę przyrody ale wczorajszej

Na koniec dnia nieduży opad a w trakcie tęcza prawie niewidoczna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies