Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kindzia 09:22, 09 lip 2014

Odpocznij trochę Irenko Masz pięknie, podziwiaj

Wkleiłam u mnie linka...nawałnica w Pszczynie była wczoraj Zobacz ile zniszczeń...ciekawe, czy mam jeszcze ogród...jutro zobaczę.
Justyna 22:18, 11 lip 2014

Irenko ależ kolory! Cudnie
Bardzo dobry pomysł z cisami. Lilia Lankon piękna.
Pozdrawiam, udanego weekendu
iwonaal 10:25, 12 lip 2014

Irenko pismo obrazkowe nadrobiłam przecudnie A ławeczka ze stolikiem wow, zazrdraszczam, pozdrawiam.
danuta_szwajcer 11:10, 12 lip 2014

Masz racje Irenko, ze szkoda lata, tez staram sie na maksa wykorzystac ale oastatnio u nas co chwile deszcze i burze, juz prawie polowa lipca jak ten czas pędzi a jeszcze wieczorow takich cieplych nie było Milej soboty, pozdrawiam
monteverde 12:18, 12 lip 2014

Milka napisał(a)
Irenko dozuj nam porcjami,
bo ja zawału dostaję z wrażenia

Ula, już dziś nic nie daję

Irenko Twoja Astrid już kiwtnie??? Moja w pąkach?

Pysznoglowka u mnie też dzisiaj dala czadu

Marzenko, już ten pierwszy pąk przekwitł, idą następne, ta róża bajeczna, dokonałyśmy dobrego wyboruu mnie ta malinowa, to nowy nabytek, fioletowa, która od dawna, dopiero rusza

Cuda twoje Irenko warte opisania w poemacie jakimś No ale ja nie umiem Mnie zatyka na ten widok Buziaczki

Szkoda, że akurat o tej porze nie byliście ale choć na fotkach coś dzięki Gosiu

Wszystko u Ciebie Irenko pięknie, kazdy zakątek po tych zmianach prezentuje sie super. Duzo masz bylin i dlatego ogrod tak żyje, zmienia sie co chwile, pięnie bo to taki ogró co lubie najbardziej, barwy, zapach a TY jeszcze to masz tak wszystko uporządkowane. Liliowiec jest cudny. Zakatek z ławeczką i motylem bardzo urokliwy.Pozdrawiam

Danusiu, nie wiem kiedy to nagromadziłam, bo wcześniej z bylin tylko hosty i jakieś pojedyncze rzeczy, jeszcze ciut zmian muszę dokonać i koniec z pokusami roślinnymi pozdrawiam i zaraz u was sobie polatam, bo od piątku do poniedziałku unikam kompa, jak ognia...szkoda mi lata, tak szybko biegnie czas...

z patyczka Anabell tak dzielna i bratki non stop samosiejki..kwitną
wszystkie patyczki limek z kwiatkami, ale niespodzianka

stokrotki po przycięciu nadal kwitną

Irenko podziwiam nowe fotki pięknego ogrodu ja też już po kwiatach widzę, że lata coraz mniej ,lilia Lankon też u mnie rośnie pozdrówka
Urszulla 13:09, 12 lip 2014

Macham do tych patyczków co kwitną
Madzenka 23:38, 12 lip 2014

Gdzie jesteś?
Milka 09:09, 13 lip 2014

Zawitka......Halinko u mnie też pierwszy raz, mniej z nimi pracy niż z surfiniami, ale myślę o stałych rozwiązaniach, nic nie wymyśliłam

Ula....kompozycje zarosły chwasty, 3 dni deszczu i podwójnie odbiły...czas plewić i coś podziałać

ana_art......i zapomniałam kupić florovit, mus się poprawić

Kondzio.....u wszystkich pięknieją, nie mogę odstawać od reszty

Jula......czekam

Wiunia.....czasami satysfakcja, a czasami nie, wiesz, jak to jest z ogrodem, ale teraz już kwitną ulubione pachnące lilie i się cieszę

Epodlas.....Bożenko, zdarza się, że mam obrobione i lubię wtedy podziwiać, ale najczęściej tak pół na pół jest, niemniej radość z pracy w ogrodzie najcenniejsza

Mala_mi........masz rację, krok milowy, niestety przypaliło je i coś muszę zrobić, moje nadal nie cięte, obym w tym roku zdążyła

Gosiu.....botanik jest wspaniały, warto go zobaczyć, a japoński widziałaś? i Wojsławice? też warto, to chyba na 2 dniowy wypadbuziole

Marzenko.....na pierwszy raz ok, ale popaliło je ciut, chyba coś trzeba zrobić, ale co? tak kostrzewa super, zobaczymy jak dalej, sprawdzam ją

i fotki
ogrodowe, co kwitną na pędach jednorocznych, dokupiłam sobie jeszcze

ta po kilku latach się zdecydowała kwitnąć, jest piękna, podejmę próbę rozmnażania
Milka 09:22, 13 lip 2014

Kindzia.....jak byś zobaczyła, jak u mnie się chwastowisko zrobiło, to już wiesz, że lenia mam czyli odpoczywam
ale ta mnie zaskoczyła, podziwiam ją
jest bladoróżowa, niespotykany kolor...

Justyna.....to w końcu znam nazwę i już kwitną pachnące
uwielbiam je!jeśli dosadzę, to tylko te

iwonaal....czeka mnie kolejne malowanie, ale chyba i sadzenie i wieszanie ozdób, od czego zacząć/

Danusia.....u nas też lało, ale teraz słońce, chwasty wielkie....sobota była fajna, byłam w ogrodzie Agi_pe i Polinki i zwiedzała Dolinę Baryczy, przepięknie tam jest

Aniu...ta Lankon cudna, ale nie pachnie

Ula......a twoje patyki kwitną, bo u mnie i limki patyki w kwiatach

Marzenko....byłam u Agi i Polinki, a co do reszty dużo by opowiadać, jak wpadniesz, będę nawijać
Madzenka 10:18, 13 lip 2014

Aaaa fajne spotkanko