Przetacznik cudny. Kolorowo u ciebie. Wydawać by się mogło, że na inne rośliny miejsca nie ma. A za chwilę szał różany będzie
Szałwia różowa wysiewa ci cię?
Piękny kolor tego łubina. Biała szałwia bardzo mnie zaciekawiła, chyba mało kto ją ma, a u Ciebie ciekawie zaczyna wyglądać. Połączenie jej z fioletem i różem to bardzo dobry pomysł.
Zawsze mnie wprowadza w zagubienie zmiana avatarka. Jestem wzrokowcem i zapamiętuję wątki właśnie po avatarku. Jak ktoś zmienia, to muszę dotrzeć do zdjęć ogrodu, żeby na nowo ustalić who is who. No cóż taka wada
Szałwia i przywrotniki urosły baaardzo. Za nimi są niewysokie trawki, które jeszcze w zeszłym roku nad nimi falowłay, a teraz chyba przesadzić je będę musiała, bo nie widać ich nawet .
Szałwia kwitnie u mnie zawsze dwa razy a lawenda nie koniecznie i jedne, i drugi e dobrze u mnie zimują ...i tak naprawdę każda jest warta miejsca w ogrodzie
Tak, ta szałwia z obwodki jest taka właśnie niska, zwarta i sztywna. Polecam ją bardzo. To odmiana Marcus, jeżeli nie doczytalas. Wiesz, że mogłabym chcieć trochę siewek.. Też mam kilka, ale więcej by się przydało. Nie spieszy mi się, więc możemy poczekać aż podrosną trochę.
Też myślałam, że azalie Twoje Widzę, że szałwia szaleje.. moja jakby cofnięta w rozwoju o jakiś tydzień. A faworytki zasługują na swoje miano Piękne są! Ciekawa jestem jak Ci będzie pieris rósł, u mnie regularnie podmarza zimą.
Swietnie ta trzmielina wygląda ,bardzo mi sie podoba.Mam pytanko odnośnie pergoli która widac w tle na drugim zdjeciu ,cudna jest! można wiedziec gdzie kupiona? za szałwia tez ostatnio przepadam.
Hej Aga, ja też się dowiedziałam dopiero w tym roku ale już mi się podoba, lubię biel Nie, nie dorobiłam się jeszcze grujecznika, chodzi Ci o to drzewo co jest w tle? To jest brzoza