Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Moje małe wielkie marzenie

Moje małe wielkie marzenie

Marzenaka 22:01, 09 cze 2016

Alicja, bardzo ładnie te berberysy i szałwia. Pięknie się podkreślają na wzajem. Świetnie to wygląda.
Monka 08:44, 10 cze 2016

Kompozycje w donicach super , zazdroszczę i extra połączenie szałwii z berberysami
alis 09:26, 10 cze 2016

Dziękuję Marzenko, Moniko, to przetacznik Veronica w połączeniu z żółtym berberysem, szałwię mam przy różach Ale tu niebiesko tam fioletowo więc prawie podobnie
alis 09:36, 10 cze 2016

anbu napisał(a)
Jeju Ali Ty tak sama te kompozycje donicowe buchnełaś? No śliczne są Talenciara jedna, no
Na rabatce ten żółty berberys śliczny z fioletowym kffiatkiem w tle

Fioletowy kffiatek to przetacznik Veronica Kompozycje donicowe tak trochę na O podejrzałam, trochę mixu i wyszło co wyszło
Anulka, buziak wielki
alis 09:37, 10 cze 2016

Makusia napisał(a)
Alicjo....ale cudna szałwia! Piękna a wręcz piEnkna ☺
W ogole bardzo fajny wątek. Beton znam-fajna sprawa- rękami po ziemi się włuczy po przekopywaniu takiego gruntu- w moim przypadku skarby pobudowlane.
Współczuję ale się na pewno opłaci!

Marta dzięki Skarby pobudowlane też mam, miejscami tak ubita ziemia, że łopaty nie da się wbić
Makusia 09:42, 10 cze 2016

Alu, z łopatą wiem o czym mówisz- mi jedna już w tym sezonie padła, tak mocno starłam się ziemię kopać. Tata jak mu zwiozłam rzeczy do zespawania, o mało nie padł z radości
Łopata naprawiona, ale z gliną tak już niestety jest. U mnie budowlańcy zrobili sobie śmietnik- jak myślę, ile płytek, cegieł i innych rzeczy już wykopałam, to zastanawiam się, jak to możliwe????
alis 19:19, 10 cze 2016

Makusia napisał(a)
Alu, z łopatą wiem o czym mówisz- mi jedna już w tym sezonie padła, tak mocno starłam się ziemię kopać. Tata jak mu zwiozłam rzeczy do zespawania, o mało nie padł z radości
Łopata naprawiona, ale z gliną tak już niestety jest. U mnie budowlańcy zrobili sobie śmietnik- jak myślę, ile płytek, cegieł i innych rzeczy już wykopałam, to zastanawiam się, jak to możliwe????

No u mnie aż tak to nie jest Ale z tego co gdzieś wyczytałam lepiej mieć glinę, niż piasek, bo z nim to już nic nie zrobisz, piach zawsze będzie piachem
Efffa 21:06, 10 cze 2016

Cudne kompozycje w donicach
mikami 21:55, 10 cze 2016

Kompozycje w donicach jak i same donice bardzo ładne niestety u mnie brak umiejętności układania w donicach szałwie i berberysy idealny komplet a tak z ciekawości co ile sadziłaś szałwię?
alis 22:37, 10 cze 2016

Ewelinko, Mirelko, wielkie dzięki, miło że komuś się podoba

Donice podobały mi się kiedy je kupowałam dwa lata temu, teraz mam fazę na inne, ale może nie w tym roku już

Mirelko, z berberysami rosną przetaczniki Są bardzo podobne do szałwii Jedne i drugie sadziłam (nie pamiętam dobrze) ale chyba co 40 cm.