hej Kasia,
jasne, teraz nie ma się już co bawić w sianie na parapecie, sałata w gruncie szybko urośnie. W sumie mam już rozsadę która w skrzynce wyrosła, muszę ją powoli porozsadzać. To będzie sałatowy rok
To jak, przybywasz? Po roślinki i rozsadę sałaty? mam też azjatycką sałatkę, taką:
Tu już duża, ale rozsada też mi urosła - dałam trochę Gabrieli
zapraszam
Papryka.. mam wrażenie że bez szklarni to ciężka sprawa.
k.
troszkę tylko został poproszony o pomoc ja tam nikogo nie gonie
niecałe 30 min jechałam do Iwonki, trochę pobłądziłam po osiedlu ale trafiłam do przesympatycznej i bardzo gościnnej Iwonki królowej tulipanów i róż Ona zna nazwy wszystkiego dla mnie Szok
Żeby każdy się odnalazł o jaka Iwonę chodzi, wklejam link do Jej ogrodu i zachęcam do odwiedzin https://www.ogrodowisko.pl/watek/3928-ogrodowe-przygody
Niestety z wizyty mam tylko 1 zdjęcie bo jak poszłyśmy ogród oglądać to zaczęło lać Iwona zadowolona bo przynajmniej podlewać nie musiała
Taki widok wita każdego odwiedzającego, śliczne wejście do domu...cały ogród jest śliczny i zadbany nie wiem czemu tak się to zdjęcie wyświetla, bo na kompie jak otwieram jest ok
Przepraszam Iwonka, miałam łądne zdjęcie pokazać a mam łamanie karku
Od razu podziękuję Tobie za gościnę no roślinki, nazwy zapomniałam za dużo wrażeń, ale mam nadzieję że zidentyfikujesz to co sama kopałaś ja już wsadziłam wszystko