Danici nie sadz, one są brzydkie jak są młode, a duże potrafią się rozlazic i dziurawe się robią. A świerk serbski nana?? Ja mam i bardzo chwale, a nie urósł dużo, wręcz nic
moje pierwsze oczko (jakieś 15 lat temu) miałam wyłożone kamykami i niestety ale... szczota i kamyki szuru buru...masakra teraz mam tylko folię, wygląd już nie ten ale mniej pracy bo przy wymianie wody zaglonioną folię łatwiej i szybciej wyczyścić
Zuza fajna z jakby nieswoim ogonem
A skąd poznajesz, że to Zuza?...no i przetacznik mnie siem podoba, no mus go mieć....i ta róża w donicy...przeca ona żółta (no chyba, że ja daltonistka jestem), a była chyba różowa?...
....no i oczywista oczywistość, w ciągu roku szkolnego to mi się absolutnie z domu nie chce ruszać, mało tego - robię wszystko tak, żeby sobotnie porządki zrobić w piątek i mieć dwa dni na odpoczynek( i tak się nie udaje, bo obiady trza gotować)....tym większy podziw mam dla Twojej wyprawy na CHFS
Ewcia .. Sorry ,że Cięrzuviłam w trakcie rozmowy , ale eMuś mnie wywlókł na szukańie ochraniaczy dla Synka a to sprawa priorytetowa , bo w ńiedziele juz wyjeżdża ...
I nie przejmuj sie.. Kto by tam znał te ffszytskie kszoki