Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 18:08, 08 lip 2014

Danici nie sadz, one są brzydkie jak są młode, a duże potrafią się rozlazic i dziurawe się robią. A świerk serbski nana?? Ja mam i bardzo chwale, a nie urósł dużo, wręcz nic
Juzia 18:19, 08 lip 2014

Sebek napisał(a)
Danici nie sadz, one są brzydkie jak są młode, a duże potrafią się rozlazic i dziurawe się robią. A świerk serbski nana?? Ja mam i bardzo chwale, a nie urósł dużo, wręcz nic

Jak młode to brzydkie??? E no coś Ty Seba!?!?
Idealne, zieloniutkie kuleczki

A teraz kupiłam sobie Mirjam z żółtymi końcówkami
Gabrysia_ 18:20, 08 lip 2014

Ja też staje w obronie Danici
elzbieta_g 18:33, 08 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Chyba będę musiała te piep...kamienie myć .. A mam mały żwirek....laaaaaa,..ale będzie

Ścsiskam
moje pierwsze oczko (jakieś 15 lat temu) miałam wyłożone kamykami i niestety ale... szczota i kamyki szuru buru...masakra teraz mam tylko folię, wygląd już nie ten ale mniej pracy bo przy wymianie wody zaglonioną folię łatwiej i szybciej wyczyścić
Zuza fajna z jakby nieswoim ogonem
Bea 19:27, 08 lip 2014

Sebek napisał(a)

Tak jest- popieram nie kupuj Danici.

Pozdrawiam
Sebek 20:05, 08 lip 2014

Podsyłam tego świerka serbskiego Zdjęcia z zeszłego roku

JulkAd 20:24, 08 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Ogród mikro pozdrwia Was o poranku ... Noo dobra.. o poranku przeradzajacym się w południe

A w czasie fotografowania Zuzę złapałam na drzemce porannej na świerku

A skąd poznajesz, że to Zuza?...no i przetacznik mnie siem podoba, no mus go mieć....i ta róża w donicy...przeca ona żółta (no chyba, że ja daltonistka jestem), a była chyba różowa?...

....no i oczywista oczywistość, w ciągu roku szkolnego to mi się absolutnie z domu nie chce ruszać, mało tego - robię wszystko tak, żeby sobotnie porządki zrobić w piątek i mieć dwa dni na odpoczynek( i tak się nie udaje, bo obiady trza gotować)....tym większy podziw mam dla Twojej wyprawy na CHFS
JulkAd 20:27, 08 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ja też staje w obronie Danici

I ja Danici będę bronić, chociaż sam nie mam, ale u sąsiadów rośnie od 13 lat i nawet jak chorowała, to po oprysku i przycięciu pięknie odbiła
Kindzia 20:41, 08 lip 2014

A co z małymi z brzucha? Ta jakaś bezbrzuszna się wydaje...może to Zuz, a Zuza zaległa???
gierczusia 21:15, 08 lip 2014

ewakatowice napisał(a)

musiałam doczytać co to za cudo
rozumiem, że szczepiony?
super, że można formować

Ewcia .. Sorry ,że Cięrzuviłam w trakcie rozmowy , ale eMuś mnie wywlókł na szukańie ochraniaczy dla Synka a to sprawa priorytetowa , bo w ńiedziele juz wyjeżdża ...

I nie przejmuj sie.. Kto by tam znał te ffszytskie kszoki

Buziole