Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

olaw 11:11, 08 lip 2014

Nadrobiłam zaległości i dech zapiera od kwitnących...
Idę moczyć nogi i cztery litery bo ciepełko
Agania 11:21, 08 lip 2014

Lewe czy prawe Wojsławice u ciebie Anek zachwycają

Jeżówki u mnie późno startują coś, albo mało ich zostało, były, ale ślimaki mi je objadły

Nad oczkiem chętnie sobie przycupnę, bo rybki mnie przyciągają

Kwitnie u Ciebie w każdym zakątku, a formalny wprost ideał...ale, że niebieskie horti rosną i przebarwiają się w zasadowej, to szczena mi opadła, lecę tych zardzewiałych gwoździ, gdzieś szukać
yolka 11:32, 08 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

Szukajcie - znajdziecie.. szukamy

Znalazłam chyba jakieś foto niepublikowane w ostatnim czasie.. i wiek poniżej 60-ciu

Chwasta nikt nie widzi..

Wiek się zgadza.A jak już chwasta zauważą to wydziabią motyką, a najlepszy jest herbicyd jakiś, coby sie przypadkiem nie osmielił odrosnąć):
kitek81 11:37, 08 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

U Ciebie malutkie oczko i chyba nawet nie ma gdzie filtra wstawić... ale jaka pompkę i obieg wody można zrobić.. to tez wodzie pomaga.. i eliminuje rozmnażalnie komarów.. bo one płynącej wody nie lubią .. Widziałam twoje oko.. ale jako nie pamiętam dokładnie jakie one jest.. Skleroza

W tym zbiorniku mam tylko fontannę i wypływ wody na kamień.. i nie mam rosłin, raz na jakiś czas po prostu myję i tyle.. kamień po któym leci woda jest do częstego mycia, bo osadzają się na nim glony.. Kiedyś z 3 kamieni woda płyneła, ale z powodu mycia tym razem leci tylko z 1

czyli jak chcę mieć taką głazową fontannę to muszę się jeszcze w szczotę do czyszczenia zaopatrzyć!?
Twoje kałuże do pozazdroszczenia
elzbieta_g 13:42, 08 lip 2014

pooglądałam i powzdychałam z zachwytu... z resztą zawsze wzdycham jak wchodzę na twój wątek
JulkAd 14:09, 08 lip 2014

Piszesz, że nieczasowa jesteś, a wszystko ogarniasz Aniu...przecież Twój ogród wygląda tak pięknie jakbyś nic innego nie robiła tylko w nim pracował i dopieszczała szczegóły...miłego, niezabieganego dnia

p.s. czas na wakacje nawet Ty musisz znaleźć, chociaż kilka dni...należy Ci się przecież
gierczusia 15:32, 08 lip 2014

Mycie kamieńi powiadasz...... Ale ja tam mom żwir .. I jak goooo myć ??.. Może ho zmienię na duże kamieniołomu ale płaskie , przymnjamniej łatwiej bedzie ta ..no wiesz..szcoteczką

Katalpa powaliła mnie na kolana , szkoda ,że jeszcze większa niż crimson ..na bank mi nie wlezie mimo strzyźenia

Ściskam Cię mocno
EPODLAS 17:33, 08 lip 2014

Pięknie u ciebie, ale najbardziej podobała mi się wielka kępa lawendy - cudna. Miałam ale mi zmarzła, myślałam, myślałam i w końcu wymyśliłam dla niej u mnie miejsce. Teraz tylko ją kupić. Pozdrówka.
MagdalenaK8 20:19, 08 lip 2014

Aniu cały Twój ogród jest taki jak Ty ...nie napiszę bo powiesz że się podlizuję . Liliowce są bajeczne...
Buziam
ewsyg 20:23, 08 lip 2014

A to może być liliowiec Mozart, też go mam.

Och jak ja lubię liliowce. Twoje piękne