jak mi miło, ze jesteście razem ze mną w tak fajnej i wyjątkowej dla mnie chwili
cieszy każde miłe słowo i wszystkie pochwały
mamy miłą pamiątkę ale i ogromną motywację do dalszej pracy
będę się dzielić z Wami regularnie ... tymi "szerszymi widoczkami" i tymi "spod lupy"
bo wg. mnie przyroda jest wspaniała w każdym rozmiarze... i mikro i makro
Wilcze buziaki dla wszystkich odwiedzających i z ogromną życzliwością gratulujących
p.s. cieszy fakt, że deszcz się uspokoił a jutro ma być całkiem porządna pogoda
porządna, tzn taka, przy której cały dzień pracy w ogrodzie jest możliwy
Z daleka nie jestem w stanie ale jak są na tarasie to po przyjrzeniu się odróżniam Matyldę - ma inne niż reszta futerko... a czasami można i coś innego dojrzeć ... już po 22 więc...szukajcie
Ten i jeszcze jeden samczyk biegają teraz za moją Matyldzią
U Ciebie też był pogrom ... pozbierają sie... innej opcji nie ma.. ja sie pocieszałam tym co nie ucierpiało i cieszyłam sie, że mogło być gorzej.. a nie jest.. Jutro będę podpierać piwonie, i co sie da...
ale strona internetowa nie jest aktualna, bo co chwila coś nowego....
to inny bodziszek, też z internetu, ale wysoki... i do czerwonego to mu daleko... i do tego co zamawiałam jeszcze dalej... wiec jest nn
Z białych dla Ciebie fotki Asfodelki
I orlika.. ma tylko 2 takie, przesadzałam w zeszłym roku.. i teraz patrzę za siewkami tam gdzie były....
Kiedy po siewki przyjedziesz.... bo będę czyścić rabaty, trochę zostawię mamie i cioteczkom, trochę na forum do Bogdzi, a resztę muszę wypielić... bo mi wszytko zarasta na rabatach..
Werbena.. nawet na macie w kamieniach szaleje I widać takie mikro mikro.. Widać na normalnym foto, ale na tym to nic nie widać, wiec wiara na słowo..