Na pogodę nie zwracałyśmy uwagi, nacieszyłyśmy się sobą i to sprawiło, że humor nas nie opuszczał, tak bardzo byłyśmy szczęśliwe........ a jak zobaczyłyśmy Gośkę, to już dostałyśmy głupawki z tej radości......Krzyś, eM Małgosi, robił nam focie i miał z nas prawdziwy ubaw....... Krzysiu, bardzo Ci dziękujemy dzięki Tobie będzie fotorelacja
Zaczęło się od kawki i ciasteczka ..........pod kogucikiem
wcale nie było tak mokro, ale kwiaty były całe w kroplach po deszczu........ale zapach
I pierwsze fotki po deszczu
Mój ubiegłoroczny nabytek .. Teraz zaczyna szaleć
Bez czarny lancinata.. Jest na zbyciu .. Jak ktoś kce , to pisać ... Ja juz mam nadmiar kolorów... A przyszedł do mnie przez pomyłkę
Kiścień szaleje ... To jedna z najmniej kłopotliwych roślin w moim ogrodzie , nie wie , co to grymasy .)
A na te kwiaty róży giardina czekam jak mała dziewczynka na pierszy prezent gwiazdkowy .. To moja pierwsza róża .. I mimo tego ,źe teraz mam akcję " skoczek" żeby mi się nie nudziło .. To i tak myślę ,że będzie piękna
Mikro kwiatuszki skalnicy tworzą taki śliczny delikatny łan.. Ciężko to złapać na zdjęciu
Młode przyrosty rododendrona cunninhams white .. Rośnie bardzo zwarty i za to go lubię .. Nie ma takiej golizny we wnętrzu jak moja simona... Ale ona ma kwiaty do teraz , a on miał je zaledwie jeden tydzień .... I masz ci los .. Albo fajne kwiaty , albo fajny pokrój ..dwa w jednym szukam
Ładny ten buszpan,nie mam takiego,trzmieliny sama rozmnażam, ucinam i do ziemi,łatwo się ukorzeniają
Ten mój ma ze 4 lata ja go tnę 2 razy do roku,miał być stożek, ale powiem ci że wychodowałam sama na pieńku tylko małyMiłej niedzieli
rabata symetryczna po lewej stronie ogrodu już się tworzy - tutaj fotka w trakcie prac w ostatnich dniach:
Na razie wykorzystuję rośliny z ogrodu - dzielę, część przesadzam i sporo się już tego uzbierało. Będę musiała dokupić trochę nowych odmian róż, piwonii i irysów, co już mnie cieszy niezmiernie na kwitnienie w kolejnym sezonie. Muszę dobrze przemyśleć nasadzenia
O raju, jaka piękna! Bogdzia, jak w przyszłości zacznę szczepić piwonie, to mogę liczyć na małego zrazika
Życzę Ci udanego spotkania, przykro mi że nie mogę przybyć mimo wielkiej chęci, no cóż - siła wyższa ... bawcie się dobrze . A na dzień dzisiejszy dużo pogody
Ana myślę że to bardzo dobry pomysł ,tam masz bardzo ładna rabatę ,a mało ją widać ,przestawienie domków wymaga pracy ,ale efekt jest wart tego pozdrawiam niedzielnie czekam ,czekam