No coś ty trzeba było nie usuwać i zostawić, ja swoich fotek nie robiłam u ciebie, tylko cyknełam kilka telefonem na targach w trakcie zkupów, zaraz wstawie.
Oto reprezenatcja łódzkiej grupy ogrodowiskowej na Taragch PAMIĘTAJCIE O OGRODACH w Piotrkowie Trybunalskim (wersja przodem.....i tyłem...co kto woli )
Od lewej : Bogdzia, Anita1878,Nikita, moja mama, Popcarol............i ja tam byłam ale fotkę robiłam...
Witaj Nula, to są zwykłe najzwyklejsze tuje...kupowane za czasów kiedy nie interesowała mnie odmiana niestety...
akurat dziś robiłam porządek ze zdjęciami i znalazłam zdjęcie z 2008r zaraz chyba po posadzeniu...
Jasiu, podziwiam ogromne kępy kamasji, serduszek, host i wszędobylskich niezapominajek
Masz czarowny ogród
U mnie perovskia też za pomocą rozłogów się mnoży. Jednak wolę z siewu. U Ciebie też powinny być siewki, może trudniej je dostrzec wśród tylu roślin.
kilka fotek z sobotniej pracy przy stolarni, nie wszystko ogarnęłam na raz, ale już jest lepiej
róże + szałwia,dalej 4 lawendy i bukszpany
wjazd, po prawej stronie warzywnik, już rzodkieweczkę mam
bukszpanik po cięciu
ulubiona szałwia
Takmi chodzi po głowie, żeby przesadzić tego perukowca w inne miejsce, może przed tujami. Na tle płotu jest kompletnie niewidoczny. Na dodatek jest jakiś nieforemny, z tyłu wyższy, a z przodu niższy i te pędy takie łysawe. Może go przyciąć? Zabieram się za tą rabatę, wstępnie chciałam posadzić z przodu tawułkę limonkową, ale teraz jak zastanawiam się nad wyprowadzką perukowca sama już nie wiem.