Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

asiach 02:01, 25 cze 2014

Wiedziałam kiedy przyjść na spacer wśród kwitnącej lawenty i róż. Piękne zestwienie kolorów
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia
laurowisnia 11:08, 25 cze 2014

Bonica z lawendą - śliczny obrazek, ale pozostałe fotki równie wspaniałe. Pozdrawiam.
Milka 11:15, 25 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, santolinę tnę wiosną, razem z lawendami i podobnie jak lawendy. Chyba mam też jasnoróżową naparstnicę, ale nie wiem, czy taką samą, jak Ty. Planujesz znów zmiany? Idę do Ciebie zobaczyć.

Dzięki za info, jeszcze w necie o niej poczytałam; to że radzi sobie z suszą ważne, bo mam takie miejsca i może ją właśnie tam dam, zrobię żywopłot z niej, kwiaty raczej usunę cięciem, bo nie zachwycają mnie, choć jak połączą się z fioletem, mariaż może być ciekawy
u mnie zmiany dotyczą tych miejsc, gdzie są cedry, ich skarpetami są bukszpany i róże, jedne choć piękne stare chorują i już je wywaliłam w inne miejsce, inna róża, choć cudna...nie powtarza kwitnienia, więc aby wilk syty i owca cała, będą trawki i dam Bonicę, ze względu na kolor, gra do tulipanów, bieli, kwiatów tamaryszka....
i jupi, lało, a teraz na spokojnie podlewa

śliczny widok na dobranoc...nr 1 dla mnie
Ania74 14:51, 25 cze 2014

Ty to masz ALE! TŁO... za plecami ogrodu
malgorzata_s... 22:59, 25 cze 2014

Aguś ja strasznie spóźniona jestem Dzisiaj wczorajszą dobranockę oglądam Dobrze że tu są powtórki
AgnieszkaW 16:34, 26 cze 2014

Mili moi, nie wyrabiam czasowo, odezwę się wieczorem (chyba), a teraz fotka na miłe popołudnie i w podziękowaniu za wszystkie wpisy
BASIA8 16:48, 26 cze 2014

Piękności widoki w Jurajskim
AgnieszkaW 19:12, 26 cze 2014

Reniu, to róża Bonica.

Kondziu
, dzięki

Jagódko, dzięki

Miro, u mnie też wielkie cięcie było, tylko bajzlu nie pokazuję...ale on jest...

Doniu

Perka, obok lawendy? Najlepiej jakąś różę.
AgnieszkaW 19:24, 26 cze 2014

Asiu, jak miło, że mnie odwiedzasz

Agatko, dzięki

Irenko, pamiętaj, że Bonica kwitnie po tulipanach i tamaryszku... Dobrze, że trochę popadało, choć u mnie miało to charakter bardziej ulewy niż deszczu, ale strat aż tak wielkich jak w zeszłym roku nie było. W miarę spokojnie, rzeka nie wylała, więc jest dobrze. Ciekawam Twoich zmian Irenko

Aniu, las - fakt, naturalne tło, ale reszta to miks widoków sąsiedzkich i moich własnych, ale...nie będę tutaj roztrząsać co i jak

Gosiu, nie masz spóźnienia, troszkę staram sie wyhamowywać wątek, coby Was nie zanudzić

Basiu
, jakie miłe odwiedziny

Rench 19:31, 26 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
na dobranoc:

Dobrze,że ja tego przed snem nie widziałam. Ty tak specjalnie tymi zdjęciami spędzasz ludziom sen z powiek ?
Pięknie !