Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:26, 21 mar 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Agnieszko gratuluję 100 strony i życzę kolejnych .
A to prezent

Lena!!! Wspaniały prezent!!! Rozumiem, że transport z tymi wszystkimi cudownościami już do mnie jedzie?
A tak na poważnie - to Twoje rośliny???
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:20, 21 mar 2012

Do góry
asc napisał(a)
No i wyszło na zaś

Aniu, ale za to byłaś pierwsza! Dziękuję

Domi moja pierwsza ogrodowiskowa koleżanko - dzięki! Ale ktoś tu dospać nie może...

Marzenko ale jak już zamawiasz dla mnie te bukszpany, to miejże gest i nie żałuj na ogrodnika, który je posadzi
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:20, 20 mar 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Dzięki Sebuś! Przez te warunki garażowe dwie kulki trochę za wysoko posadziłam... Myślisz, że ziemia w doniczkach osiądzie i one razem z nią?

Ugnieć je troszkę, bo one zostaną w górze.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:19, 20 mar 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Danusza Marzanny nie utopiłam ale za to poszalałam sobie w nowym ogrodzie, który robimy.
Chyba muszę go pokazać

Chyba? Danusiu, chyba na pewno! Nie daj się prosić...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:16, 20 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Wieloszka i dzisiaj u Ciebie będzie 100tka !!! co za miły dzień

Noemi, nie doczekam tego, jeśli dziś nastąpi, bo padam na twarz i po prostu muszę iść spać... Więc może nic nie piszcie, to jutro będzie setka ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:14, 20 mar 2012

Do góry
Dzięki Sebuś! Przez te warunki garażowe dwie kulki trochę za wysoko posadziłam... Myślisz, że ziemia w doniczkach osiądzie i one razem z nią?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:12, 20 mar 2012

Do góry
Wieloszka i dzisiaj u Ciebie będzie 100tka !!! co za miły dzień
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:07, 20 mar 2012

Do góry
No i Bogdzia wstrzeliła się idealnie!!! Jeszcze raz gratuluję Irenko!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:06, 20 mar 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
I dłuuugo potem efekt prawie końcowy - posadzone bukszpany. Część w nowych donicach, a część w ubiegłorocznych, z technorattanu. Przepraszam za tło, ale zdjęcia robione przed chwilą w garażu:

Piękne - i donice i kulki
Ogród Sylwii od początku :) 22:04, 20 mar 2012

Do góry
Syla, przepiękny ten widok krokusików, taki optymistyczny! I jak oryginalnie - w żwirowej łączce !!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:54, 20 mar 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny polecam się na przyszłość. Ja się zakochałam w bukszpanach w donicach.
A co do donic z Wilczyc to gdy w ubiegłym roku trafiłam na końcówkę "kolekcji" to byłam wściekła. Dlatego teraz gdy moja przyjaciółka powiedziała, że gdy się ociepli to należy jechać to chyba byłam pierwszą klientką....
Nie moge tylko przeżyć, ze fuksjowe proste bez ozdobników (za 35zł!!!) był tak mocno porysowane.

Pan sprzedający donice opowiadał mi, że była jakaś Pani tu z okolicy, co nakupiła, a potem się wracała i jeszcze dokupowała - może o Tobie mówił ? Mnie też na pewno dobrze zapamiętał, bo latałam jak nawiedzona między tymi donicami nie wiedząc na co się zdecydować No i jeszcze Pan się pomylił w sumowaniu cen na swoją niekorzyść. Dziś zwróciłam mu kasę i dostałam jedną doniczkę gratis
Te fuksjowe super by u Ciebie wyglądały... A nie możesz skontaktować się ze sprowadzającymi donice (dzieci tego Pana sprzedawcy) i dogadać się, żeby te sprowadzili dla Ciebie, jeśli będzie taka możliwość?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:48, 20 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Był bukszpanowy zawrót głowy , dziś donicowy zawrót głowy , a co jutro?

Bogdziu, to zależy co Marzenka znów wymyśli A że pomysły ma fajne, to my bezczelnie kopiujemy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:40, 20 mar 2012

Do góry
Irenko, ja zawsze się spóźniam z gratulacjami, więc dziś wyjdę przed szereg i będę pierwsza - a co! Zatem:
GRATULACJE 200 stron opowieści o Miłkowie i wszystkich innych sprawach, które absorbują nas na co dzień! Masz niesamowitą osobowość - tak jak Twój ogród i oby to się nie zmieniło, bo w Miłkowie baaardzo przyjemnie płynie czas
Pszczelarnia 21:32, 20 mar 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
E tam złota, ja bym poprosiła o rośliny na wywrotkach

A co dziewczyny, złapałyście jakąś złotą rybkę ? Nie bądźcie takie, pożyczcie ją na chwilkę...
Ewa to by sobie teraz pewnie zażyczyła porządny masaż po ciężkiej pracy...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 20 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
A gdzie maszyna ?

No właśnie?
Ogród Magdalenka 21:25, 20 mar 2012

Do góry
Marzenko za późno wróciłam z pracy , zdjęć nie mam, ale będą

Anula dzięki , pomyślę nad tym... to chyba jedyne wyjście na pustki

Wieloszka dzisiaj nie dałam rady, jutro jadę zrobić rozeznanie, namówiłam koleżankę z pracy to już pojade na 100% ...ale nie nastawiam się na zakupy, poczekam na weekend majowy

Irciu dziękuję za pocieszenie... myślę , że odbije, tylko szkoda mi tego co już urosło, teraz na zimę to bardziej ją zabezpieczę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:25, 20 mar 2012

Do góry
Marzenko, nie bój nic, będzie dobrze . M. ponarzeka, ponarzeka, a potem sam przyznaje, że ładnie to wszystko wygląda. Jak zobaczył bukszpany posadzone do donic, to sam mnie namawiał, żeby dokupić donice, póki są A ciasta za to, to Ci się należy cała blacha! Mam nadzieję, że w jakiś sposób będę mogła Ci się kiedyś odwdzięczyć za te namiary
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:01, 20 mar 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Jak patrzę w komputer z wypiekami na twarzy, to mój M. z przerażeniem pyta, co znowu te baby z ogrodowiska wymyśliły Bo wie, że natychmiast będę chciała tak mieć, i będę Mu wiercić dziurę w brzuchu i na niego spadnie wykonanie...

Agnieszka to ja się u Ciebie na kawie nie pojawię, ja się boję Najpierw bukszpany, potem donice, więcej nie podaję namiarów bo ciasta nie dostanę Twój M mi od ust odbierze.....
Usychające iglaczki 20:25, 20 mar 2012

Do góry
Kilka moich tuj rok temu wyglądało podobnie. Przyczyną była fytoftoroza, która pojawiła się najprawdopodobniej wskutek zbyt mokrego podłoża (brak odwodnienia) i zastosowania maty. Przeanalizuj krok po kroku co napisała Danusia, może przyczyna jest łatwa do zdiagnozowania. Powodzenia
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:20, 20 mar 2012

Do góry
Ależ mój M. by się ucieszył, gdyby taki wynalazek się pojawił, co sam kosi i zbiera trawę i jeszcze był w zasięgu cenowym... Moje hektary (zaledwie 15 arów trawnika) to przy Twoich pikuś hihihi Po budowie niestety nie wystarczyło na traktorek do koszenia...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies