Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Milka 15:10, 20 mar 2012

rumieniec dobry na cerę ale zasłużone pochwały!
Wieloszka 19:14, 20 mar 2012

Dla wszystkich zainteresowanych kiermaszem donic Deroma podaję adres: Wilczyce, ul.Wrocławska 5.
Dziś uległam pokusie i dokupiłam jeszcze 3 małe
popcorn 19:33, 20 mar 2012

Piękne kulki w pięknych doniczkach
Już je wystawiasz do ogrodu? U Was cieplej.. ja swoje donice z cebulowymi z garażu wystawiłam i zastanawiam się czy dobrze..

pozdrawiam serdecznie!
Wieloszka 19:40, 20 mar 2012

Karolinko, już wystawiłam donice, tylko jak zwykle prawie po ciemku, więc nie zrobiłam zdjęć... U mnie od kilku dni nie było przymrozku w nocy, a w donicach mam tylko bukszpanowe kulki - nawet gdyby delikatnie przymroziło nic im nie będzie
anula_wn 20:21, 20 mar 2012

Anula już na to wpadliśmy, że dociążenie dołem tych donic powinno załatwić sprawę. Ale popatrz, że takie proste rozwiązanie, a cały zeszły sezon psioczyłam, że mi wiatr wszystko wywraca

Agnieszko, bo na najprostrze rozwiązania czasem się najtrudniej wpada
anula_wn 20:21, 20 mar 2012

Madzenka 21:01, 20 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Jak patrzę w komputer z wypiekami na twarzy, to mój M. z przerażeniem pyta, co znowu te baby z ogrodowiska wymyśliły Bo wie, że natychmiast będę chciała tak mieć, i będę Mu wiercić dziurę w brzuchu i na niego spadnie wykonanie...

Agnieszka to ja się u Ciebie na kawie nie pojawię, ja się boję Najpierw bukszpany, potem donice, więcej nie podaję namiarów bo ciasta nie dostanę Twój M mi od ust odbierze.....
Wieloszka 21:25, 20 mar 2012

Marzenko, nie bój nic, będzie dobrze . M. ponarzeka, ponarzeka, a potem sam przyznaje, że ładnie to wszystko wygląda. Jak zobaczył bukszpany posadzone do donic, to sam mnie namawiał, żeby dokupić donice, póki są A ciasta za to, to Ci się należy cała blacha! Mam nadzieję, że w jakiś sposób będę mogła Ci się kiedyś odwdzięczyć za te namiary
noemi 21:33, 20 mar 2012

Ja też mam nadzieję Marzenko , że kiedyś będziemy My miały dla Ciebie super info
Madzenka 21:37, 20 mar 2012

Dziewczyny polecam się na przyszłość. Ja się zakochałam w bukszpanach w donicach.
A co do donic z Wilczyc to gdy w ubiegłym roku trafiłam na końcówkę "kolekcji" to byłam wściekła. Dlatego teraz gdy moja przyjaciółka powiedziała, że gdy się ociepli to należy jechać to chyba byłam pierwszą klientką....
Nie moge tylko przeżyć, ze fuksjowe proste bez ozdobników (za 35zł!!!) był tak mocno porysowane.