Bożena może wpadniesz na to co ja mam... nie jest to Princessa Anna (bo też go mam)... jest wyższy... kwiaty większe... kwitną wcześnie jak Ellite.. bez problemu kwitnie i zimuje, jedynie przymrozki majowe go potrafią uszkodzić.. tzn kwiaty zmrozic.. ale jeszcze nie było by nie zakwitł obficie.. w dodatku rośnie w ziemi nie do końca kwaśnej... bo sadzone były w 2009 roku. Wysokość do kolana.
I tu sie rozumiemy... jedni maja bombonierki, a my mamy fabrykę czekoladek.........
No to jeszcze pokażę mojego różanecznika.. nie jest to Princessa Anna... jest wyższy... kwiaty większe... muszę do Bogdzi lecieć niech mi zdiagnozuje co ja mam.. kwitną wcześnie jak Ellite.. bez problemu kwitnie i zimuje, jedynie przymrozki majowe go potrafią uszkodzić..
Irena ślimaki to cholery... tylko ja mam te nagoskorupowe... cholerstwo straszne... i chowają ie głeboko w ziemi, trudno nawet je wyzbierać, bo żerują w nocy.
Kukliki wybaczyły przesadzanie i trzymanie tydzień wykopane i porzucone z korzeniami na wierzchu.. opuchlaki kukliki też lubią
Oj słaba ze mnie encyklopedia .. ale od Hani pierwsza śnieżyca letnia pokazała kwiatki Muszę pamiętać by w inne miejsce przesadzić cebulki jesienią, bo m tu mi piesio niszczy.. a i M depcze po rabacie bo prostuje drzewa, wiec codziennie wchodzi by naciągnąć pasy..
Ela.. obgryzają i ślimaki i takie czarne mikro żuczki i inne robale.. suplement diety kupiony, będę sypać Tylko musze z głową to robić, bo pies chodzi po rabatach, by nie deptał po karmie.
U mnie sie wypogadza i nawet słoneczko sie przebija..
Fiołki wylądowały pod drugą choinka
Brunnera zachwyca.... pokazywałam ale te niezapominajki przy pięknych liściach to widok bajka ..Nie umiem zrobić foto by oddało urodę Musze przyciągnąć tu waszą Agę
I tym sposobem miałam mieć tylko 3 doniczki gierczusiowe, a mam znów więcej,, a jeszcze pelaśki czekają na maj I konwalie też czekają na maj .. oj maj to piękny miesiac
Ewa ja już nie wyrabiam z Twoimi awatarkami.... u Ciebie wieki nie byłąm.. ale myślami jestem koło Ciebie.. niestety czas nie jest z gumy....... pamiętaj, że Cie zapraszam do siebie
I tulipki dzisiejsze.. TULIPAN LILIOKSZTAŁTNY CLAUDIA