Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

barbara_kraj... 21:22, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Bodziszek posadzony.. od razu weselej na rabacie, bo białe bodziszki są ładne, ale smutne.. i bodziszek sie uzupełni kolorem z irysami syberyjskimi.. chyba tego bodziszka jeszcze dokupię.

Masz rację, bardzo tu pasuje

Mala_Mi napisał(a)

Ostrogowca chiałam wyciepać, bo na obrazkach sie podobał a u mnie nie podobał..
W tym roku zmieniam zdanie, kwitnie długooooo, jest ładny.... musiał sie rozrosnąć by robić efekt..
Mam w dwóch miejscach i w dwóch mi się podoba Posiany z nasion... wiec tym bardziej zrobiłam sie dumna z niego..
Na bylinówce

Z sadzonki hoduję i dopiero w tym roku pokazał co potrafi

Mala_Mi napisał(a)

Czas piwonii... teraz w ogrodzie zapach piwonii i róz króluje.. to najbardziej pachnący czas w ogrodzie.

Miejsce niebywale urokliwe Fotka również!

kaisog1 21:25, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Zatkło mnię A jeszcze jak przeczytałam co z nią robisz a raczej czego nie robisz to zatkło mnię powtórnie Chyba sobię taką sprawię
leon60 21:28, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Czas piwonii... teraz w ogrodzie zapach piwonii i róz króluje.. to najbardziej pachnący czas w ogrodzie.

Po prostu PIĘKNIE !
malgorzata_s... 21:32, 05 cze 2014

Aniu chętnie skrócę podpisy tylko jak??? Nie potrafię Buziak
eliza3 21:34, 05 cze 2014

Aniu, znowu z przyjemnością popatrzyłam na Twój ogród, róże masz piękne...
A Twoja ulubiona warta jest ulubienia... śliczna.
Pozdrawiam.
kasiek 21:55, 05 cze 2014

qurcze, u Ciebie jest tyle zakatków że zastanawiam się czy Mai starczy 1 odcinek by je wszystkie pokazać
Pieknie, zwłaszcza róże i piwonie zachwycające!
elzbieta_g 22:01, 05 cze 2014

jeszcze rano miałam pytać co to za trawka przy ławce i nie tylko ale już doczytałam , że to stipa...piękny gigantna mojej h.aureoli pojawiły się czerwonawe paski, czy to przypalenie słoneczne?, ty masz mega wypasioną kępę to może miałaś taki przypadek
mira 22:03, 05 cze 2014

Dorobiłaś się porcelany ?
Widziałam ostrogowca - skoro z nasion to wiem jaka to satysfakcja i gratuluję,
kaczory fajne, róża ciekawa i wogóle fajne widoki
a dziś wracając do domu zobaczyłam przy mojej maleńkiej szkółce że 20% zniżki na wszytsko - i co podjarana Twoimi zakupami mam i szałwię i ostrózkę hehe
już zaczynają się w szkółkach obniżki
a! ja mam fazę na ciemne rośliny a Ty odwrotnie - uważaj bo to się zmienia
to koniec paplania na dziś
Kasik 22:05, 05 cze 2014

Wiesz , jak tak patrzę na Twoje róże, to nie mogę potem na swoje.

Dziś jechałam do domu i widziałam jak przy nowej posesji zakładany jest ogród. Myślę sobie, że to wszystko takie maleńkie, a u mnie już tak fajnie. Tak było, dopóki nie weszłam do Ciebie, bo okazało się, ze u mnie takie malutkie, a u Ciebie tak fajnie

Aniu pozdrawiam i uczę się cierpliwości
Borbetka 22:17, 05 cze 2014

Matko jedyna, tu się nie da po prostu!!! Tyle stron przybywa codziennie. Szybko piszę, szybko czytam, ale nie nadążam. Mi, jak to robisz? Ile Ty masz czasu, żeby kontrolować forum? Ja spasowałam. Rady nie daję. Teraz sadzę dwa drzewa i bylinki o ładnych listkach. Nie lubię śmieciuchów. Dodatkowo posadziłam pelargonie i laurencję. Muszę sprawdzić co to, ładna jest. Podlałam wszystko, zostało mi pielenie i trochę cięcia. Kret wyszedł, ale zjadł, co trzeba. Daję mu spokój, póki trawnika nie rusza. Jesteś po prostu perszing. Buźka.