Miejsce na szczypiorek, pietruszkę, pomidory, koperek. Wsadziłam dymkę, na drugi dzień przyszłam a grządka była cała przekopana, dymka porozrzucana. Dzisiaj udało mi się spotkać tą szkudę
Z okazji zbliżających się ŚWIĄT WIELKANOCNYCH składam najserdeczniejsze życzenia radości, zdrowia i pomyślności w nadchodzącym okresie, udanego wypoczynku w rodzinnym gronie, wyjątkowego świątecznego śniadania oraz zapomnienia trosk dnia codziennego.
Wiosna zachwycająca u Ciebie, magnolka cudna, ta druga też........ogród jak zawsze podziwiam, świątecznych wesołości życzę .............i ogrodowych fascynacji
Z okazji zbliżających się ŚWIĄT WIELKANOCNYCH składam najserdeczniejsze życzenia radości, zdrowia i pomyślności w nadchodzącym okresie, udanego wypoczynku w rodzinnym gronie, wyjątkowego świątecznego śniadania oraz zapomnienia trosk dnia codziennego.
Mój wnusio, tylko z nim nie ja.. ja robię foto..
Gdyby kibelek zasiedliły wróble.. to małe piwo... za to szpakun drze sie cały dzień na czubki .. chyba krzyczy, że ma wypasioną chałupę.. a obok też mega wypasiona restauracja, a nawet 4.
Królowa nocy... jest czerwona.. ciemna czerwień.... hmmm
Wszytskim Uroczym Zaglądającym ,a szczególnie Tym, którzy towarzyszą mi na codzień chciałabym życzyć...
WESOŁYCH ŚWIĄT!
Powtórzę te życzenia w wątku życzeniowym czyli tu :
Rydal
jak widać niestety, część z głównym przewodnikiem obumarła
pień wygląda jakby był objedzony zaznaczyłam na żółto:
i zastanawiam się teraz nad cięciem (czerwona czy zielona kreska?)
Może uda się jeszcze lepsze zdjęcia zrobić tego uszkodzenia...
jaki szkodnik mógł to zrobić?
Ja mogę co najwyżej fotki wrzucić... i iść sie wykąpać.. jestem zgon.... i połowa mi się nie mieści na rabacie.. buuuuu .. nie wiem teraz co wyciepać Bo wszytko lubię, i wszystkiego żal.. bieg 100 razy po ogrodzie gdzie to upchać . i zong.. porażka ..