U mnie jeszcze jest trochę do prasowania wczoraj też machalam żelazkiem moja duża serduszka biała wygląda jak Twoja "piękne" i też ma zamiar kwitnąć, muszę znowu jej miejsce zmienić, a taka byla dorodna
Mam kilka pytań
1) czy mogłabyś zrobić zdjęcie całej brunnery - ciekawa jestem jak ona wygląda "w ogródku", bo troszkę nie dowierzam katalogowym zdjęciom a od dłuższego czasu myślę o jej zakupie (u mnie w ogrodniczym nie ma musiałabym przez Internet)
2) czy fiołek labradorski bardzo różni się od zwykłego?
3) Moja skalnica po zimie nie wygląda ciekawie - część liści na łodyżkach uschła i wygląda łyso, czy Ty swoją przycinasz? a może ona odbuduje te liście?
Ha, pewnie , że wiem Teraz zapisuję
brunera Silver Heart
Kupiłam chyba 3 sadzonki.. i tak ładnie od zeszłego roku sie rozrosła.. na foto była jedna sadzonka
A tak wyglądała jesienią... piszą, że do cienia, ale moja rośnie na dość sporej patelni i daje radę. potem ma większe dużo liście..
Mam jeszcze brunera Jack Frost.. rosła w cieniu, ale nie lubi tego .... przesadziłam.. i dla mnie są one podobne.. pierwsza chyba bardziej srebrna.
A ot Jak Frost.. i ma chyba mniejsze liście..
Nie zawiodą się... a Ci którym ten styl nie psuje.. pójdą gdzie indziej
Jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził
Nawet mój misz-masz ma swoich fanów
A ja potrzebuję błękitnego nieba.. i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba
Żartowałam,, trochę innych rzeczy tez mi potrzeba..
Dziewczyny, czy połączyłybyście trawę z trzmieliną, czy to dobre towarzystwo? Pomiędzy są limki, jeszcze takie malutkie. Posadziłam i teraz dopiero się zastanawiam
Kondziu no i ja spóźnione życzenia ślę urodzinowe, niech Ci się spełni wszystko co zamarzysz a i jeszcze więcej, no i zdrówka na następne 18 lat życzę, abyś mógł ogarniać roślinki w ogrodzie
a jakie clematisy kupiłeś?