Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród to moje hobby

Ogród to moje hobby

akanta 20:14, 04 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)

Ale widok ...tylko fototapetę zrobić i pocieszać oko zimą.
akanta 20:18, 04 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
Daję zdjęcie tej kaliny w całości .To prawda zdjęcie nie odda tego co można zobaczyć .Obecnie to jej czwarty sezon i ma 2,5 m na szerokość i prawie dwa na wysokość.

Piękna ,szkoda jej ciąć trzeba jej więcej miejsca przeznaczyć.Ciekawe czy by tak w półcieniu kwitła?
FrancoPolo 20:34, 04 cze 2014

Tak Akanto, ta moja ma taki półcień. Ona kwitnie kiedy obok Katalpa jeszcze nie ma liści. Od strony zachodniej zielona ściana i brak światła.
BarbaraM 22:03, 04 cze 2014

Oczko wodne bardzo naturalnie zrobione i świetnie wkomponowane.
Bardzo mi się podoba.
dajana 23:41, 04 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny.Tak ostatnio o Tobie myślałem księżniczko.Ciekawe czy wreszcie uda mi sie w tym roku Cie odwiedzic.Swoją droga wiem że na nic nie masz czasu a pogoda nas nie rozpieszcza.Ciesz się tym cokolwiek uda sie zrobić ,nawet jakby cos nie wyszlo to pamiętaj że jeszcze jest jutro.Pozdrawiam.

Franiu ja raczej kopciuszkiem jestem ale kiedyś może i księżniczką zostanę kiedy skończę ogród .Jeśli mnie odwiedzisz to ja rzucę wszystko aby cię godnie ugościć,ciacho ci dobre też upiekę .Robota nie zając nie ucieknie, a mnie też przyda się odpoczynek. Przyjeżdzaj !!przyda mi się twoje oko i doświadczenie ,doradzisz mi wiele rzeczy nawet nie wiesz jak bardzo mi pomożesz . Co to znaczy czy mi się uda cię odwiedzić? Tobie tez się przyda oderwanie od swoich kloników, musi się udać.Resztę dopowiem, zadzwonię jutro
Agania 15:03, 06 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
W ubiegłym roku posadziłem trawy ozdobne. Jedna niestety wypadła musiała być bardzo delikatna. Bardzo dobrze rozwija się też skrzyp arktyczny po przycięciu tworzy ciemnozielone poduchy

Piekne zestawienia z trawek i gratuluję przedszola nie złe juz okazy tych twoich maluchów

Pozdrawiam
Mirella 08:43, 08 cze 2014

Trawy śliczne i wszystko jak należy.pozdrawiam słonecznie
dajana 18:41, 15 cze 2014

Najbardziej podoba mi się trawa z pierwszego zdjęcia jak się zwie ? ona ci chyba nie wypadła dzisiaj leniuchuje Franiu Miłego wieczoru ci zyczę
FrancoPolo 22:10, 15 cze 2014

Witaj ponownie Danusiu. Ta trawa jest wyjątkowo piękna. Jak ją pierwszy raz widziałem była w kompozycji z inną rośliną w cenie 54 zł.W końcu otrzymałem ją w prezencie od Pani która prowadzi szkółkę a była u mnie w odwiedzinach Na razie nie znam nazwy.
FrancoPolo 07:58, 25 cze 2014

Witam. Na razie lato nas nie rozpieszcza. Prawdziwie letnią pogodę to będziemy łapać. Tymczasem prac w ogrodzie nie ubywa a wręcz przybywa. Ale czasem Nas ktoś doceni i tak się stało w moim przypadku a mianowicie wygrałem konkurs na najpiękniejszy ogród na portalu z którym wcześniej byłem związany zanim tutaj trafiłem .Oczywiście satysfakcja ogromna. A teraz nadszedł czas na najważniejszą wiadomość - ogłoszenie Zwycięzcy Konkursu! Zwycięzca otrzymuje od nas - podobnie, jak Laureaci - konto VIP na okres 1 roku, a ponadto Nagrodę Główną - aparat cyfrowy marki Nikon!
Ogród naszego Zwycięzcy jest przemyślany i zadbany.
Zachwycił on Jury swoją starannością wykonania, estetyką dbałością o szczegóły i delikatnym pięknem.

Mam zaszczyt ogłosić, że Zwycięzcą Konkursu zostaje

FrancoPolo!