Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Słoneczny ogród słonecznej safikey 16:30, 10 kwi 2014

Do góry
Widać że jesteś pracowita jak mróweczka. Twój warzywny ogródek mnie zachwycił. Przesyłam kilka sałatek z pozdrowieniami.

Moja bajka 16:28, 10 kwi 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Na ten widok warto czekać cały rok

Warto warto Kasieńko czekać Widok piękny, a zdjęcie bajkowe Buziaki.
Ogród, który ciągle zmieniam 16:25, 10 kwi 2014

Do góry
Witam ma na imie Jagoda i przyznam się ,że zaglądam na forum już od pewnego czasu ,podziwiam i doceniam pracę którą każdy wnosi do swojego ogrodu starając się aby był coraz piękniejszy.Moje poszukiwanie fajnych rozwiązań w ogrodzie przywiodło mnie tutaj i bardzo jestem wdzięczna losowi bo czytając Wasze posty czuję się jak w wielkiej OGRODOWEJ RODZINIE.Teraz trochę o moim ogrodzie,jest on spory i zajmuję się nim już od 15 lat .Było to goł e pole i zaczynaliśmy wszystko od zera .Przez te lata zmieniał swoje oblicze ,początkowo tworzylam go tak na wyczucie,sadząc co mi sie podobało ,a podobało mi sie dużo, teraz bardziej się zastanawiam myśląc gdzie to posadzę .Jednak teraz jest o wiele większy co też utrudnia decyzję.Mam kilka drzew owocowych -mały sad,kawałek stworzonego lasku ,oczko wodne ,rabaty mały warzywniak no i trawnik.dzisiaj wkleję pare zdjęć z tegorocznej wiosny cdn.,pozdrawiam wszystkich
W kamiennym kręgu od początku 16:11, 10 kwi 2014

Do góry
takie tam inne

W kamiennym kręgu od początku 16:09, 10 kwi 2014

Do góry
kolorowa rabata

W kamiennym kręgu od początku 16:06, 10 kwi 2014

Do góry
Pozdrawiam wszystkich tulipanowo
portrety

Kwiatowy ogródek Monteverde 16:04, 10 kwi 2014

Do góry
Aniu z podziękowaniem za różyczkę.

Ogród to moje hobby 15:51, 10 kwi 2014

Do góry
Nati napisał(a)
to super, mój też rozwija, te niżej są większe a na górze dopiero pąki , dziwne, przy ziemi pewnie cieplej
Witam. No jeszcze parę dni trzeba poczekać aż porządnie rozwiną liście. Na razie zdjęcie poglądowe które dzisiaj zrobiłem
Ogródek Ewy 15:26, 10 kwi 2014

Do góry
safikey napisał(a)
Ewa,
zakochałam się w Twoich piwoniach - przepiekne - uwielbiam je.

ja w tym roku podzieliłam karpę piwonie na dwie i juz wypuściły nowe przyrosty, ale ponoc nie będą kwitły w tym roku. Dlatego będę poodglądac u Ciebie

a rozwiązania z drewnem, korzeniami, pniami - niesamowicie fajne!!!

pieknie masz s

Miło że wpadłaś. Moje kwitły po przesadzeniu be żadnej przerwy. Ważne jest żeby nie wsadzić ich zbyt głęboko.
Dla Ciebie z pozdrowieniami.

W cieniu - zacieniona 15:21, 10 kwi 2014

Do góry
Maruschka...chyba zakwitnie,ma dużo pączków.

nn -miał drobne kwiatki w kolorze lila...ale w tym roku pączków nie widzę.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:18, 10 kwi 2014

Do góry
iwonaal napisał(a)
Agatko jak zwykle pięknie. Mam pytanko, co to białe obok bratków i zrób proszę zbliżenie kosza wiklinowego, a może masz coś jeszcze?

Iwonko już ci piszę to białe, to nie białe tylko limonkowa kocanka, roslinka jednoroczna na tarasy

a to nie jest koszyk tylko płotek wiklinowy

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:12, 10 kwi 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)
Tajemniczość jak nic Można się chcąco zgubić

Można się łatwo zgubić...............i łatwo się znaleźć

Można się też przestraszyć

i pokłuć od iglaczków

Moja bajka 15:08, 10 kwi 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Na ten widok warto czekać cały rok

to fakt
przepięknie !!!
Od ogrodu do łąki i stawu 15:03, 10 kwi 2014

Do góry
dominika_rew napisał(a)

ta fotka rewelacyjna
Ogród Eli 14:58, 10 kwi 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)
I gdzie te świeże listka hakuro?

a proszę, poświęciłam się dla Ciebie ale pewnie nie zakwitnie w tym roku?

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:57, 10 kwi 2014

Do góry
Tess napisał(a)
Magnolie piękne masz, a ich ilość i różnorodność powala.

Dziękuję Tesiu, niech kwitną jak najdłużej, chociaż po tym deszczu, różnie może być

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:53, 10 kwi 2014

Do góry
iwoonal........też widziałam pierwszy raz, dlatego sfociłam te liście i nazwę

Bocius.....bardzo się cieszę trochę się o nie bałam...

Danusiu............ja zaczynam mieć swoje typy wśród tulipanów, ale się porobiło

an_tre.........oj Aniu dawno, za to wilczomlecz od ciebie zagościł na stałe i ma się dobrze mam go wszędzie, ale bardzo lubię

ewa004..........odwzajemniam buziaki

Mirka......wczoraj chwilę z wnusiami, a potem wybieranie sukni ślubnej, oj niełatwe to

Marzenko.........teraz u mnie z czasem jeszcze gorzej, odpoczniecie ode mnie

Joaska.........wiem, ze masz mnóstwo, ale tyle pracy i serca, lepiej płukac i nie stracić, bo idzie ci wszystko

Agania..........Agatko, moje moga miec podobnie, lub rok mniej, też mi taki klimat robią, czekam na twoje kwiaty, moje chyba będą później, ale liście ich piękne są jesienią, płoną złotem
Ogród Eli 14:52, 10 kwi 2014

Do góry
fotka z południa bez słońca

i fotka sprzed chwili ze słoneczkiem
Rododendronowy ogród II. 14:51, 10 kwi 2014

Do góry
Bogdzia przyszłam zakomplementować sasankę ...śliczny kolor.

A to dzisiaj uwiecznione w kadrze…stado jeleni. Zdjęcie mało wyraźne, bo wykonane przez szybę samochodu, a na dodatek mokrą, bo padał deszcz.

Jelenie mają jeszcze małe rogi (jak to każdej wiosny), ale i tak fajnie wyglądają. Pierwszy raz widziałam tak liczne stado…z reguły to sobie „solo” spacerują.

Bogdzia, jakby Ci się jelenie nie podobały to napisz – wyrzucę, żeby Ci nie zaśmiecać wątku. Wkreiłam je do Ciebie, bo wiem że lubisz różne zwierzątka, a jeleni na wolności chyba nie widziałaś.

Buziaki przesyłam

Słoneczny ogród słonecznej safikey 14:49, 10 kwi 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Wpadam z rewizytą, zobaczyłam i poczytałam o tym jak powstaje wasz ogród, w szybkim tempie podziwiam was za waszą pracowitość, ogród młody, a już jest piękny i elegancki.

Wow podobają mi się obrzeża i wytyczone rabaty, rośliny już na nich zachwycają, żywopłot z kolorowych pęcherznic to dobry pomysł, bardzo mi się podoba.

Zobaczyłam piękny dom, otoczenie domu i podjazd z kostki brukowej to jest to czego mi jeszcze brakuje, tym bardziej was podziwiam i za wasz zapał, ogród dojrzewa dużo wolniej i będzie się stale zmieniał, a

Wasza posesja jeszcze nie raz Was zadziwi..................gratuluję magnolki i pozdrawiam Safikey

Agatka,
dzieki za miłe słowa - a Twój kot to wygląda jak prawdziwy lew - długo sie zastanawiałam czy to kot czy lew, ale wyszłam z założenia, że chyba lwa nie trzymasz na ogórdku?

pozdr s
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies