Zamień się i naucz się za mnie rachunkowości.
A właśnie - może będziecie mi robić małe korepetycje
Jak jest ewidencja kosztów z zespole 5 to jakie daje się konta np. przy operacji "składka ZUS pracodwacy - 1848,- ?
Jak jest ewidencja w zespole 4 i 5 to jest konto ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia i koszty działalności podstawowej, ale jak jest tylko w 5?
Pamiętacie takie coś jeszcze?
No proszę jak się grono ekonomistów ładnie powiększa
Seba , masz zadatki na ogrodnika lub architekta krajobrazu. Przed Tobą wszystko . Gdybym mogła cofnąć czas i być w tym samym miejscu co teraz
problem w tym, że lubię efekt łąki, a i tak w tym roku część host przeniosłam przed ogrodzenie wraz z konwaliami.
Po za tym mój budżet na ogród jest mocno okrojony, więc stosuję rozwiązania wymagające niewielkiego wkładu finansowego - niestety przekłada się to na ogrom pracy
Masz rację - to tobie się musi to podobać.
A może zasiejesz między te hosty i trawnik kosmos - onętek. On sprawia wrażenie kwiatu łąkowego.
Dzisiejszego popołudnia trochę front poprawiałam. Trochę tylko i nie jestem zbytnio zadowolona z efektu ale przynajmniej jakiś ład się pojawił
Coś mi nie gra w tej kompozycji. Nie znalazłam większej kulki bo może w niej jest problem, może trzeba krzewuszkę zabrać i kulę wypośrodkować? albo dosadzić jeszcze 2 Daniki lub płożący niebieski ? Zastanawiam się też co dosadzić z tyłu,
Chociaż wszystko zależy z jakiej perspektywy patrzymy.
Poprosiłaś mnie no i coś takiego wymyśliłem
Zamiast rododendronu mógłby iść np. bukszpan, cis lub na pewno coś o ciemnych liściach - zimozielone.