Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

hanka_andrus 22:48, 11 maj 2011

Joanka napisał(a)
Zazdroszczę ogromnie talentu! Nawet delikatne uczucie zazdrości poczułam

Joanko,nie zazdrość,tylko się patrz,i się ucz!
KasiaWB 22:50, 11 maj 2011

Syla napisał(a)

Rabata - super za ok. 2 miesiące proszę o zestawienie zdjęć przed, w trakcie i po, i po 2 miesiącach

Cały czas na bieżąco pokazuję, co i jak i gdzie i kiedy A jak się podoba do zachęcam do dalszego oglądania . Będzie mi ogromnie miło

Sylwia, ja wiem bo wszystko pilnie śledzę u Ciebie prawie od początku jak trafiłam na Ogrodowisko, i to jeszcze z poprzedniego wątku i kibicuję z całych sił zmianom i nowościom a co Ty myślisz )) mnie zachęcać zatem nie musisz, bo jestem u Ciebie stałym bywalcem ale proszę o takie zestawienie, bo masz już tyyle stron postów, że gdzie ja potem będę się przekopywać, żeby trafić na konkretną rabatę a i efekt będzie pewnie powalający
monteverde 22:51, 11 maj 2011

Haniu uczyć się można, ale jeszcze potrzebne to" coś", a nie każdy to ma)
Richie 22:52, 11 maj 2011

Zachęcony do dalszego oglądania mogę powiedzieć ,że rabata już robi wrażenie,uroku jeszcze doda kontrastowy kolor żółtych citronelek- całość będzie super Też należę do tych ekonomicznych
Syla 22:52, 11 maj 2011

hanka_andrus napisał(a)

Zazdroszczę ogromnie talentu! Nawet delikatne uczucie zazdrości poczułam

Joanko,nie zazdrość,tylko się patrz,i się ucz!

Właśnie Asiu , od tego zaczęłam. Od patrzenia !!! a talent może jest , może go nie ma , to zależy kto na to patrzy i jak to widzi
Sebek 22:53, 11 maj 2011

Zamień się i naucz się za mnie rachunkowości.
A właśnie - może będziecie mi robić małe korepetycje
Jak jest ewidencja kosztów z zespole 5 to jakie daje się konta np. przy operacji "składka ZUS pracodwacy - 1848,- ?
Jak jest ewidencja w zespole 4 i 5 to jest konto ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia i koszty działalności podstawowej, ale jak jest tylko w 5?
Pamiętacie takie coś jeszcze?
hanka_andrus 22:58, 11 maj 2011

Ta rachunkowość książkowa,zbyt wydumana jest,W praktyce to jet o wiele sensowniej.Ma się zgadzać ,co do grosza.
Matka 22:58, 11 maj 2011

Sebek do mnie możesz na korki...wiesz z czego???zarobię sobei na roślinki!!!
Syla 22:59, 11 maj 2011

Richie napisał(a)
Zachęcony do dalszego oglądania mogę powiedzieć ,że rabata już robi wrażenie,uroku jeszcze doda kontrastowy kolor żółtych citronelek- całość będzie super Też należę do tych ekonomicznych

Muszę przyznać , że często bywam u Ciebie w ogrodzie. Jest urzekający, a dbałość o detale , skrupulatna . Może to cecha ekonomistów
Syla 22:59, 11 maj 2011

Bogda napisał(a)
Sebek do mnie możesz na korki...wiesz z czego???zarobię sobei na roślinki!!!

To ja się dopiszę do listy uczniów to choć troszeczkę się odmłodzę