Leśne Wzgórze
20:18, 13 maj 2014
Przepraszam, że Was zaniedbuje, ale praca a potem zebrania w szkole i inne sprawy ostatnio zabierają mi bardzo dużo czasu
Mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie lepszy.... RH, azalie i różaneczniki pięknie już kwitną a ja czasu nie mam pstryknąć im fotek 
Mam dla Was jak zwykle zdjęcie Matyldy, chociaż nie udało mi się zrobić jak akrobatka siedziała na misce oparta nogami o jej krawędzie...
Domek dla wiewiórek wystawiłam na taras około 13tej i wiewiórki chociaż z ostrożnością nie miały oporów by do niego podejść..
a o 15tej gdy zaczął padać grad z deszczem nie miały problemów by do niej wejść
Także myślę, że jak powieszę budkę na drzewie, to będą do niej czasem zaglądać
Domki czekają na gont na daszek i będą potem powieszone - wiem, że w tym roku nie znajdą już lokatorów, ale może ptaki i wiewióry chętniej wprowadzą się do nich na wiosnę widząc je już teraz
Mam dla Was jak zwykle zdjęcie Matyldy, chociaż nie udało mi się zrobić jak akrobatka siedziała na misce oparta nogami o jej krawędzie...
Domek dla wiewiórek wystawiłam na taras około 13tej i wiewiórki chociaż z ostrożnością nie miały oporów by do niego podejść..
a o 15tej gdy zaczął padać grad z deszczem nie miały problemów by do niej wejść
Także myślę, że jak powieszę budkę na drzewie, to będą do niej czasem zaglądać
Domki czekają na gont na daszek i będą potem powieszone - wiem, że w tym roku nie znajdą już lokatorów, ale może ptaki i wiewióry chętniej wprowadzą się do nich na wiosnę widząc je już teraz