Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Madzenka 06:46, 27 maj 2014

Piszesz o zagrożeniu zycia.... Moja koleżanka w ten sposob skończyła pobyt w Londynie z otwartym zlamaniem była unieruchomiona prze dwa miesiące.... Wpadła pod taksówkę... Spojrzała się nie w tę stronę co trzeba... Wiec to prawda, że dla nas ten tuch lewostronny jest dziwny...

Lecę obejrzeć fotki
gierczusia 08:40, 27 maj 2014

Witajcie jeszcze na szybciora przed pracą zrobiłam sesję mojej róży giardina. Oczywiście Kindzia miała rację , zakwitła kiedy byłam w Londynie , złośnica ..Róża oczywiście , żeby nie było ..

Margarete 09:16, 27 maj 2014

No to i ja zaraz lece foty oglądac, ciesze sie że wyprawa udana i szczęsliwie wóciliście do domu.....a róża chciała ci zroic niespodzianke po prostu.........
Kindzia 12:10, 27 maj 2014

O matulu...jaka piękna!!! Ja już im miejsce chyba wymyśliłam

W Zabrzu czeka na Ciebie prezent od Bogdzi
Enya73 12:42, 27 maj 2014

Eluś, jak zwykle potrafisz w zabawny sposób opowiadać o rzeczach, które w sumie zabawne mogłyby nie być Dobrze, że Cię "śmierć plaskata" ominęła szerokim łukiem.

Miło będzie Cię oglądać w doskonałej formie, mam nadzieję, że 14 czerwca? To mi opowiesz o wszelkich szczegółach

I dzięki za świetną relację, proszę o więcej fotek Buziaki
Milka 12:50, 27 maj 2014

Ela, fajnie, że już z powrotem, krótka relacja super, a ten ruch lewostronny, to masakra na total...ja tak w Dublinie, zawsze nie dojechałam tam, gdzie trzeba
cudna róża, zdjęcia z wyprawy oglądam w wątku wystawowym....są moje łubiny, zakochałam się w nich, chyba z wzajemnością
anna_g 13:55, 27 maj 2014

Eluśka dobrze, że jesteś cala i zdrowa i nie plaskata... A Giardina jest cudniasta... a już w tych pąkach to do zakochania
GosiaJoanna 14:13, 27 maj 2014

Piekna róża...Elus jak wrażenia po podrózy?
gierczusia 18:49, 27 maj 2014

Wybaczcie , ale zrobię opowiedzi w jednym poście ... Będzie Wam przejrzyściej a i przebijania się przez tony moich odpowiedzi nie będzie

Liczę na Waszą wyrozumiałość

Bogusiu... Dzięki za dobre słowo .. Bedzie mi potrzebne , ojjj będzie
Buziaki

Edziu.. Jaki ładny nowy awatarek cieszę się ,że się fotka podoba .. Te lampy mam już bardzo dawno, ale dopiero tym aparatem udało mi sie zrobić zdjęcie , które ukazało piękno tego widoku

Ozzzinko.. U mnie też z tym "ogarnianiem "różnie bywa .... Ale przecież forum to ma byc przyjemność a nie odrabianie pańszczyzny .. Tak więc , jak znajdziesz chwilkę to serdecznie zapraszam a jeśli będziesz zabiegana to tez zrozumie Tulipanowiec jest naprawdę przepiękny. Wydaje mi się ,że to jedno z ładniejszych drzew, choć to oczywiście jest subiektywne .. Ty masz teraz czas,żeby wybierać i tworzyć .. Zadraszczam buziaki ...

Kindziu bardzo się starałam dobrze się bawić ,żeby Twoje " przykazanie " wypełnić .. Mam wrażenie ,że udało mi się całkiem , całkiem

Małgosiu... Ja naprawdę mam nadzieję ,że kiedyś w tym ogródeczku usiądziesz

Bogdziu.. Cieszę się ,że i Tobie nocne zdjątko mojego ogródeczka się podoba .. To efekt uboczny wyjazdu na CFS .. Musiałam przetestować co potrafi ten aparat ..buziaki

Aniu od ogrodoterapii... Ja najperw pakuję się " w głowie"..... wymyślam co by tu z czym mogło konweniować .. Teraz miałam problem podwójny , bo nie znałam klimatu angielskiego i z butami był problem jak byk .. W końcu eMuś do mnie mówi : pakuj wszystkie które potrzebujesz i już ( bo ja zawsze butów masa a reszty maciupko ).. Tak więc miałam : adidasy , zamszowe do kostki ( moj syn mówi na nie " Janosiki ".. choć nie pamietam , by janosik nosił podobne , balerinki i japonki .. Prawie się zdyszałam przy samym wymienianiu .. Użyłam tylko pierwszych dwóch par.. Stopki zostały nietknięte, bo by mi chyba nóżyska urwało z zimna w takim ustrojstwie .. Buziaki
gierczusia 19:38, 27 maj 2014

Na Chelsea miałam okazję skatalogować część host ... Było stoisko z samymi tylko hostami i tam można było oczopląsu dostać . Przynajmniej w moim przypadku .. Zrobiłam zdjęcia z tabliczkami ,żeby mi się cosik nie popinkoliło

Green mouse ears ...

Loyalist .. Tą widziałam po raz pierszy a naprawwdę jest śliczna

Znany nam patriot

Hosta francee

Hydon sunset .. Malutka żółciutka

Może Wam się przyda