Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Luki 16:32, 26 maj 2014

Aniu cieszę się bardzo, że mogłem poznać cię osobiście. Jetseś strasznie sympatycznym, szczerym i oczywiście szalonym człowiekiem Miło było chociaż troszke porozmawiać, chociaż ja gadulstwem nie zabłysnąłem, ale tak już mam muszę się dłużej przyzwyczajać z sytuacją, a nieśmiałośc nie pomaga... ojj nie Pomyśleć, że byłem prawie do końca a z chęcią bym jeszcze dwa dni posiedział, porozmawiał i podziwiał ogród, stanowczo za krótko trwała ta chwila.
Podziwiam, że wszystko spakowałyście, bo gdy wyjeżdzałem nie wyglądało to ciekawie no może troszke zabawnie.
I tak jeden z najlepszych momentów był w szkółce jak latałaś z tymi hostami
Milka 17:13, 26 maj 2014

Ania jest szalona, jak nic, ale za to ją kochamy, nie ma takiej drugiej!
Aniu, fajnie, że mnie wspominałyście
Część obrazków u ciebie obejrzałam, mam nadzieję, ze w miarę, powoli będę na bieżąco
agata19762 21:36, 26 maj 2014

alinak napisał(a)
słyszałam , słyszałam ile taczek roślin wywiozłaś z ogrodu ....kazałaś pomagać w upychaniu ....fszyssstko fiem ....

Alinko...
nie kazała ....bo...sama upychała
bo Ania zawsze sama sama taka mi dama ....
jak Zosia samosia ...
agata19762 21:40, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Renia - że w tamtą stronę były rośliny to rozumiem, ale obiecałam wam , że z powrotem już pojedziemy jak biali ludzie.. i co.. roślinki u Bogdzi rozdawali... potem napad na szkółkę ....... i było jeszcze gorej wracać niż jechać....
Dla tych co czytają powiem w tajemnicy, że głowy nam chodziły w drodze powrotnej za szkółkami.. nawet koło Kostomłotów jechałyśmy gdzie dziewczyny kieleckie sie zaopatrują (było zamknięte).. po drodze była jakaś szkółka z roślin i krzyczały bym sie zatrzymała, bo zawsze mogą trzymać na kolanach zakupy... Wykazałam sie zdrowym rozsądkiem (chociaż raz) i powiedziałam NIE.... z Kielc do Rzeszowa jeszcze daleka droga..
To jest moje.. a było nas 4 i każda coś miała... a auto osobowe z małym bagażnikiem... tylko pokręceni zielono mogą tak podróżować

Ania następnym razem przyczepka albo bagażnik samochodowy KONIECZNIE !!!!!!!!!!!
i nie ma to tamto
agata19762 21:48, 26 maj 2014

Aniu ciszę się, że byłyśmy pierwsze u Bożenki mimo, że miałyśmy chyba najdalej....
bo miałyśmy ją tylko dla siebie przez dobrą chwilę
Madzenka 23:02, 26 maj 2014

Tyle wpisów już nadrobilam ale chyba kolejnych 10 stron dzisiaj nie przeczytam
Ufff doczytalam
Mathildis 08:40, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
(...) A rekordem było..że Magda, zabrała od Bogdzi naparstnicę która oddałam do roślin do oddania w dobre ręce i nikt jej nie przygarnął.. ale za to ta naparstnice to będzie wyjątkowy egzemplarz... i najprawdopodobniej będzie śnieżno biała, bo to w tym rejonie kopana

Och Aniu mam nadzieję, że ja również dostałam od Ciebie białą naparstnicę ....już niedługo się dowiem...
Mathildis 08:42, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Kindzia - dzięki za miodunki.. komuś chyba miałam dać trochę i zapomnialam komu..pytałam sie, ale nikt sie nie przyznał.. wiec posadziłam u siebie...... nie dziękuję za kwiatki, ale za trud wykopania i przywiezienia..

śliczna ta miodunka, właśnie taką z dużymi białymi kropami muszę poszukać...
agata19762 09:14, 27 maj 2014

miłego dzionka Aniu

ana_art 10:04, 27 maj 2014

Ania powiem Ci że ja też jak jadę to zawsze oglądam się na lewo i prawą by wypatrzyć jakiś ogrodniczy jak wracałam od Bożenki to też miałam zajechać do takiego jednego ogrodniczego na 5 minut po stipę ale byłam mocno spóźniona i zrezygnowałam z bólem serca. W sobotę jadę do Szmitów to sobie pochodzę