Bogdziu, wreszcie i tu dotarlam i moge w spokoju zobaczyc to piekno, ktore oferuje nam Twoj ogrod....Program ogladalam pare razy, za kazdym z innymi odczuciami...Duzo tu juz slow pochwaly i komplementow padlo, nie bede jedyna ktorej Twoj ogrod bardzo sie podoba, nie bede jedyna ktora z zapartym tchem oglada kazdego rh, kazda roslinke...I nie bede jedyna, ktorej Twoje slowa zapadly w sercu....Dalszego szczescia Wam zycze, tak prosto z serca i z Bawarii
Ponieważ u mnie dziś leje, musiałam sobie znaleźć jakieś zastępcze zajęcie. Może tym razem coś z puszek...
Z większych będą doniczki (do ogródka oczywiście). Będą sobie wisiały na płotku, a z nich będą się zwieszały nasturcje.
A z mniejszych.... świeczniki. Chyba też gdzieś zawisną. Przed pomalowaniem jest mniej więcej tak:
Witam.
Mój trawnik wygląda teraz bardzo podobnie jak na zdjęciach powyżej, zrobiliśmy już pierwszy oprysk i faktycznie zwijają się po preparacie, a w tym roku jest tego zatrzęsienie. Lecz mamy również chwasta którego nie udało nam się zidentyfikowac, więc proszę Was o pomoc.
Na tym zdjęciu widać atak chwastów w trawie i efekt pierwszego nawożenia ( może następnym razem wyjdzie bez pasków)
Myślałam, że już napisałam, ale nie napisałam jednak. Często czytam bez logowania i potem już mi się myli, czy tylko czytałam, czy też odpisałam.
Zatem odpowiadam:
Bożenko, aż się śmieję z siebie Bo jak oglądalam program, wydawało mi się, że jest bardzo kolorowo.
A okazuje się, że to prawie nic w porównaniu z tym, co pokazałaś