paniprzyroda
05:54, 23 maj 2014
Basiu, do miłego spotkania
O ile pamiętam, mam zabrać dla Ciebie tiarelkę, dla Małgosi i Karoli werbenę, dla Nikity hostę, jak o czymś lub kimś zapomniałam, proszę o przypomnienie
Zielona przez dwa tygodnie mnie nie było w domu, zostawić ogród w taki czas to ryzykowne, ale wyjazd służbowy był... Teraz trudno wszystko nadrobić
Wszystkie sadzonki czekają na posadzenie, stipa również. Trochę jej zbrązowiały końcówki, może była lekko przesuszona. Wczoraj wyglądała tak, niczym jej nie dokarmiałam od prawie trzech tygodni. Powinna ruszyć po posadzeniu do gruntu.
po przerośniętej korzeniami doniczce widać, że już trzeba ją posadzić
wszystkie razem, dość zwarte, ale nieco przypalone końcówki
Marto, myślę, że spokojnie swoją możesz ją raz w tygodniu podlać florowitem.
I ogórki dla Mirki, podsypane po zdjęciu włókniny. Chwasty do dopracowania na później. Reszta warzyw ok, najbardziej zarosła marchewka i pietruszka, tę chyba posieję od nowa.

Zielona przez dwa tygodnie mnie nie było w domu, zostawić ogród w taki czas to ryzykowne, ale wyjazd służbowy był... Teraz trudno wszystko nadrobić

Wszystkie sadzonki czekają na posadzenie, stipa również. Trochę jej zbrązowiały końcówki, może była lekko przesuszona. Wczoraj wyglądała tak, niczym jej nie dokarmiałam od prawie trzech tygodni. Powinna ruszyć po posadzeniu do gruntu.
po przerośniętej korzeniami doniczce widać, że już trzeba ją posadzić
wszystkie razem, dość zwarte, ale nieco przypalone końcówki
Marto, myślę, że spokojnie swoją możesz ją raz w tygodniu podlać florowitem.
I ogórki dla Mirki, podsypane po zdjęciu włókniny. Chwasty do dopracowania na później. Reszta warzyw ok, najbardziej zarosła marchewka i pietruszka, tę chyba posieję od nowa.