Aga 3000 metra Bo zanim zrobię zdjęcia z jednej strony ogrodu już coś kwitnie z drugiej. Południowa Wielkopolska to mimo wszystko ciepły region choć niestety suchy. Ale u Wrocławianek zawsze cieplej
A tutaj istny rumpel pumpel To mój warzywnik nietknięty jeszcze przeze mnie a stratowany przez ludzi zakładających płot. Płot się robił wczoraj i ma się robić dziś. Ale czy się robi? Nie wiem...
Stożka własnej roboty trochę widać. A czy widać, że to stożek?
Ela no jak ją zobaczyłam to struchlałam ale na szczęście tylko przemknęła nade mną i okazała się być niegroźna.
Stary to jest qń
Aga sama się zdziwiłam, że zdjęcia dobrze oddały to, co widziałam bo to zwykły taki aparacik, żadna cyfrówka. Dlatego też zdjęcia z bliska wychodzą czasami zamazane.
Chyba posadzę te bukszpany i rozplenice....a jak urosną (rozplenice) to wtedy dokupię rozchodników.
Będę wiedziała czy wysokie, czy niskie i jakie kolory...
A berberysy chyba pójdą tu
Będzie wiśnia amanogawa, berberysy i ...
Też lubie agrest z krzaka, a potem w skubańcu, w innej postaci już nie bardzo, więc chyba wyciepię maliny (za bardzo się rozłażą) i wsadzę agreścik i czarną porzeczkę.
Moje Rh też zaczynają kwitnąć i goryczka też
A propos goryczki myślałam, że mam taki oryginalny kwiatek, a się okazuje że Ty też masz ale czego mogłam się spodziewać, Ty masz prawie wszystko
Fabryka czekolady
Mówisz, że masz tylko 4 magnolie.... a ja tylko jedną... i też za bardzo miejsca na więcej nie ma, bo wszędzie cień...