Mogłaś zadzwonić, wiesz, że jak bym nie miała czasu to bym ci powiedziała bez żadnego skrępowania.. na tyle to już mnie znasz..
I tulipkami bym się pochwaliła
Dziękuję za życzenia
Pogoda świąteczna była w kratkę, ale udało się wypocząć
Z ustawienia tulipanów jestem zadowolona
chociaż nie pamiętam, żebym zamawiała takie kolory
Kulki i tulipki.. na razie mioddzio
Zestawienie żółtych i bordowych to dobry wybór.... wiem, wiem, żółty nie twój kolor Ale te dwie grupki żółtych rozświetlają rabatę i nie jet taka ponura .. fotki do znudzenia ... a ja biegam i oglądam na wszytkie strony.. i nie mogę sie zdecydować na 1 foto
W realu wygląda o niebo lepiej ..
Prześliczne te tulipany. I jeszcze te białe - i te białe pełne - cudniaste. Kwiaty mojej magnolki są już wspomnieniem a Twoja dopiero pięknie kwitnie. Bardzo ładnie się wszystko u Ciebie rozwija. I ta kokorycz... bardzo ją lubię - w zeszłym roku kupiłam dwie... i ... u sąsiada już kwitną a u mnie nic a nic nie wyszło- do dzisiaj - bo dzisiaj zauważyłam że jedna wystawiła kiełek - aż sobie przytupnęłam z radości... świr jak nic Pozdrówka Iwonko
Nie umiem doradzić. Musisz sama się z tym zmierzyć - albo zaakceptować albo podjąć walkę. Trochę mam wyrzuty, że to zaczęłam. Miałam jeszcze napisać, że Aga w Pienińskim wstawiła swojego klona, wygląda na taki jak u mnie. Byłaś?
Inspiracja cudna, też mi się taka realizacja marzy.
Z sadzeniem zrób tak: wyjmij jedną sadzonkę i zobacz czy korzenie już trzymają całą ziemię w doniczce, czy jednak większość się rozsypie. Jak się łądnie trzymają, to sadź, już masz ładne sadzonki. A w ziemi będą miały lepsze warunki do rozwoju korzeni.
Co do cylindrów - będę dopiero eksperymentować w tym roku, więc nic nie podpowiem.
Przy moich bylo podobnie ;/ ale gdzies czytalem ze brakuje im jakiegos pierwiastka i zastosowalem Nawoz kolorowy do iglaków firmy Target i bardzo duzo wody na 2 lata bylo ok ale teraz znow cos tam wychodzi. Słyszalem tez ze iglaki w tym roku troche ucierpialy po zimie bo bylo malo sniegu i nie dostaly wystarczającej ilosci wody po zimie i trzeba podlewac.