weronika77
21:24, 14 maj 2014

"Pamiętajcie o ogrodach w Piotrkowie", tym razem mój M pojechał sam po Rh i azalie. Ja nie mogłam ruszać ręką z bólu, i nie nadawałam się nawet na tak bliskie podróże. Mam zmiany reumatyczne i inne, i trochę się już zużyłam z wiekiem, więc ma prawo czasem bolec. Niektórzy nawet mówią, że jak w tym wieku nic nie boli, to nie żyjesz. Ale mam nadzieje, że jeszcze jakieś podróże przede mną.
Pozazdrościłam Wam ubiegłorocznej Holandii, ale się nie odważyłam na tak daleką podróż autokarem, na razie. Te olbrzymie lilie, pnące warto byłoby zobaczyć w realu.
Teraz będę obserwować Twoją Eden, nabytek z Piotrkowa. Widziałam u nas w Nomi mini Eden, ale kupiłam inne. Eden zauroczyła mnie od pierwszego wejrzenia i robiłam z nią 3 próby, mam nadzieję, że ostatnia będzie udana. Tymczasem pozdrawiam!
Pozazdrościłam Wam ubiegłorocznej Holandii, ale się nie odważyłam na tak daleką podróż autokarem, na razie. Te olbrzymie lilie, pnące warto byłoby zobaczyć w realu.
Teraz będę obserwować Twoją Eden, nabytek z Piotrkowa. Widziałam u nas w Nomi mini Eden, ale kupiłam inne. Eden zauroczyła mnie od pierwszego wejrzenia i robiłam z nią 3 próby, mam nadzieję, że ostatnia będzie udana. Tymczasem pozdrawiam!