Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

agata19762 21:04, 14 maj 2014

grembosia napisał(a)
Orliki czekają na swoją kolej (deszcz przegonił).

Posadziłam też surfinie na robiącą się balustradę przy wejściu do domu, a obok super bujna werbena, posiana w lutym.

widzę, że też masz taki pojemnik, fajny tyle, że uszy kiepskie

jeśli podkradasz roślinki ze starego ogrodu to znaczy, że nadal nie sprzedałaś domu...
agata19762 21:06, 14 maj 2014

grembosia napisał(a)
Zachwycają mnie Umbry, posadzone poprzedniej wiosny, pięknie się zagęściły.

ta fotka mnie urzekła
i jak tu nie wejść ....
weronika77 23:22, 14 maj 2014

Z pomysłem i dbałością się ogród rozwija.
grembosia 23:43, 14 maj 2014

agata19762 napisał(a)

jeśli podkradasz roślinki ze starego ogrodu to znaczy, że nadal nie sprzedałaś domu...

Niestety, jeszcze nie znalazł się chętny.

Poczyniliśmy spore wydatki, dom wewnątrz cały odmalowany na biało (= czysto), elewacja podreperowana i przemalowana na neutralny kolor. Wszystko wyczyszczone, odnowione, przemalowane...
Czekamy...
WilczaGora 08:10, 15 maj 2014

grembosia napisał(a)
Zachwycają mnie Umbry, posadzone poprzedniej wiosny, pięknie się zagęściły.

pospacerowałam z Tobą
tak pięknie wszystko wygląda
jak ja lubię klimat Waszego ogrodu
ewa004 18:04, 15 maj 2014

Pięknie
A okienka w ogrodzeniu wygladaja rewelacyjnie ,i te kwiatki...........super
agata19762 18:58, 15 maj 2014

grembosia napisał(a)

Niestety, jeszcze nie znalazł się chętny.

Poczyniliśmy spore wydatki, dom wewnątrz cały odmalowany na biało (= czysto), elewacja podreperowana i przemalowana na neutralny kolor. Wszystko wyczyszczone, odnowione, przemalowane...
Czekamy...

uważam, że każdy towar ma swojego kupca !!!!!!!

bądź dobrej myśli

pozdrawiam z deszczowej krainy
Mala_Mi 21:14, 15 maj 2014

Grembosiu, jak możesz zapytać rodziców Ignasia, bo u nas trwa dyskusja, kiedy małego wsadzić pod wodę? Jedni mówią, że od razu (bo sie nie zachłyśnie) .. a inni że z czasem... Młodzi odważni, a ja umieram ze strachu, że mi wnuka utopią... i jak możesz to odp. u mnie....

O kręgosłupie nie gadamy i innych dolegliwościach.. ale w naszym wieku jak nie boli.. to... powiedzieli, że mój kręgosłup i inne rzeczy trza naprawić operacyjnie wiec podziękowałam.. zrezygnowałam z czego sie dało..... i przerzuciłam sie na ogród Póki mogę to robię, a potem niech sie dzieje wola nieba... robię dla siebie, wiec nie martwię sie co będzie potem... na pomoc mnie po prostu nie stać.. A jakby było stać, to chyba by mnie szlag trafił od stania i patrzenia na ręce.. bo ja z tych co uważają że sami najlepeij, nawet jak spaprają Taki uparty typ..... ciężki do życia razem
Ale lubię to co robię..... a jak jest dużo pracy to i miesiąc nie robię kompletnie nic.. nawet nie podlewam.. M z kosiarką przeleci.. a nad ogórkami zlituje sie mama czy przyjaciółka.. albo rozdaję by nie wyrzucić..
Najpierw praca, potem rodzina, potem ogród a potem forum Ale to ostatnie za dużo sie wdziera pomiedzy inne

Ogód masz piękny, dom też.. i te kienka w ogrodzeniu ze skrznkami kwiatowymi... bajka No i mamy wnuka.. tylko tydzień różnicy
popcorn 21:28, 15 maj 2014

Cudnie u Ciebie, Grembosiu! Umbry pięknie pełnią straż po bokach furtki
pozdrawiam!!

Ps czy na tym targu w niedzielę nie widziałaś może takich dzwonów - kloszy ceramicznych z pokrywką, do bielenia rabarbaru? JEśli z Anglii mają cuda, to mogłyby być? Jakby byly, jadę!!

dzięki
agatanowa 10:00, 16 maj 2014

grembosia napisał(a)
Orliki czekają na swoją kolej (deszcz przegonił).

ale jakże łądnie czekają, zdjęcie bardzo mi się podoba