Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:34, 03 paź 2016

Do góry
Jakbym jechał obok Ciebie tez bym się zatrzymał
Miłkowo - sezon 2016-2022 14:10, 03 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Dobre posunięcie z poszerzeniem tamtej rabaty
Bronzity jak Ci się chce to cofnij jeszcze, bo one u Ciebie pewnie metr srednicy będą miały

Zostały cofnięte
Ja je 3 razy w roku strzygę, nie lubię jak im te długie włosy z nasionami się plątają i tak srylion ich siewek wywaliłam.
Teraz czekam, co pokażą za rok miskanty, osobiście je targałeś
A botaniczne cebule, ostro się przy okazji poniszczyło, trudno.
a te rozchodniki jakies krwiste teraz

a cedrówka Flamingo rośnie w oczach, idealnie horyzontalnie, jak nie będzie miec różowych liści wiosną, to nie wiem....no
Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 14:06, 03 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

Witaj

każdy z nas kiedyś był nowy przybywaj z usmiechem

dokładnie
Ogród z łezką II 14:06, 03 paź 2016

Do góry
Ja ze swoimi różami mogę się bawić - parę w tym roku zresztą wyciepalem, w kolejce następne niedobitki czekają
Miłkowo - sezon 2016-2022 14:04, 03 paź 2016

Do góry
Dobre posunięcie z poszerzeniem tamtej rabaty
Bronzity jak Ci się chce to cofnij jeszcze, bo one u Ciebie pewnie metr srednicy będą miały
Coś jeszcze, coś więcej... 13:52, 03 paź 2016

Do góry
abiko napisał(a)
Spotkanie zwołujesz na którym Cię nie będzie?

Na 15 mam do pracy wtedy Ale raczej będę, myślę jeszcze nad tym
Coś jeszcze, coś więcej... 13:52, 03 paź 2016

Do góry
Milka napisał(a)
Znowu w planie spotkanie, chyba rekord masz w tym roku

Możliwe
Coś jeszcze, coś więcej... 13:51, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Chłopaku święto miałeś ) spóźnione ))) ))))

Buziak Jola
Beskidzkie marzenie 08:13, 03 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Rozchodnik okazały - odmiany nie znam, ale bardziej mnie Twoja sofa zaintrygowała

Też mnie ciekawi co to za kuleczki

Dzieki za rozchodnika, juz zapisuje sobie nazwe
Coś jeszcze, coś więcej... 07:30, 03 paź 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Sebuś...16-go? U nas już od popołudnia zimą pachnie...zlituj się, albo słoneczko załatwiaj!!!

Ja mogę zostać tego dnia sloneczkiem
Coś jeszcze, coś więcej... 07:29, 03 paź 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
studenci zaprawieni w boju

Pozdrawiam niedzielnie

Odpozdrawiam poniedziałkowo - u Ciebie pewnie też taka piękna pogoda?
Typografia ogrodu 07:01, 03 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Nigdy w życiu nie oglądałaś? Uwielbiam dialogi z tego filmu Zresztą moja Mama też - niezmiennie od kilku lat jak tylko sytuacja pozwala zawsze coś wtrącamy z tego filmu do rozmowy - i tylko my wiemy o co chodzi

Ja to czasem twierdzę, że ja wiem za dużo... Dziś klientka kazala odlozyć torebkę, bo na paznokcie idzie - wróciła i mówie jej by się pokazała Pochwaliłem za dobry wybór - kolor roku 2016, najmodniejszy pudrowy róż Zagiąłem ją tym mocno
a to z jakiegoś polskiego filmu tak?

To może wiesz jaki kolor błędzie w 2017 roku? Wiesz bo rok powoli się kończy
Typografia ogrodu 00:00, 03 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
judyte z łechtaczka nie zakumalam ale moje niedoinformowanie mnie już nie dziwi
Slyszlam kiedyś wywiad z jedną z kotespondentek radiowej Trójki która opowiadała o jakimś dużym europejskim miescie, jeśli się nie mylę Barcelonie ale gowy nie dam, w którym widok kobiet w wałkach i podomce kupującej bułki na śniadanie jest zupełnie normalny.

Ps nr 1 Twoja Babcia zatem zorientowana musi być nieźle.
Ps nr 2 czy jest Sebek jakiś temat babski który by Cię speszyl? Czy Ty zawsze jesteś w temacie?

Nigdy w życiu nie oglądałaś? Uwielbiam dialogi z tego filmu Zresztą moja Mama też - niezmiennie od kilku lat jak tylko sytuacja pozwala zawsze coś wtrącamy z tego filmu do rozmowy - i tylko my wiemy o co chodzi

Ja to czasem twierdzę, że ja wiem za dużo... Dziś klientka kazala odlozyć torebkę, bo na paznokcie idzie - wróciła i mówie jej by się pokazała Pochwaliłem za dobry wybór - kolor roku 2016, najmodniejszy pudrowy róż Zagiąłem ją tym mocno
Beskidzkie marzenie 23:52, 02 paź 2016

Do góry
Rozchodnik okazały - odmiany nie znam, ale bardziej mnie Twoja sofa zaintrygowała

Też mnie ciekawi co to za kuleczki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:48, 02 paź 2016

Do góry
Ja też jakoś bardziej cierpliw jestem... Zestarzałem się, dasz wiarę?
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 23:23, 02 paź 2016

Do góry
Odplynąłem... I sunę po Twoich trawiastych falach Niesamowicie bujne te rabaty!

A dollary u mnie ostatnio ciut przypaliło - ale wodę dostają tylko z nieba... A z tym różnie
Typografia ogrodu 23:21, 02 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Podomkę moja babcia nosiła - teraz już nie, bo z mody wyszły

Ale zebyście widziały moje zdziwienie jak wychodząc z klatki minąłem sąsiadkę w tymże odzieniu. Na wsi w ogóle podomka nie robi na mnie wrażenia, ale w centrum miasta starającego się o miano metropolii widok podomki zaintrygował mnie niczym Judytę owa łechtaczka...
judyte z łechtaczka nie zakumalam ale moje niedoinformowanie mnie już nie dziwi
Slyszlam kiedyś wywiad z jedną z kotespondentek radiowej Trójki która opowiadała o jakimś dużym europejskim miescie, jeśli się nie mylę Barcelonie ale gowy nie dam, w którym widok kobiet w wałkach i podomce kupującej bułki na śniadanie jest zupełnie normalny.

Ps nr 1 Twoja Babcia zatem zorientowana musi być nieźle.
Ps nr 2 czy jest Sebek jakiś temat babski który by Cię speszyl? Czy Ty zawsze jesteś w temacie?
Typografia ogrodu 23:16, 02 paź 2016

Do góry
Podomkę moja babcia nosiła - teraz już nie, bo z mody wyszły

Ale zebyście widziały moje zdziwienie jak wychodząc z klatki minąłem sąsiadkę w tymże odzieniu. Na wsi w ogóle podomka nie robi na mnie wrażenia, ale w centrum miasta starającego się o miano metropolii widok podomki zaintrygował mnie niczym Judytę owa łechtaczka...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:26, 02 paź 2016

Do góry
Juzia zobaczymy jak Kyoto będzie po zimie wygladać....

Bacowa - pytanie retoryczne?

Basiilikum - bez planu, bez orzymusu, tak lubue opracować. Robie na co mam ochote a nie co muszę

Łuki trawnik sie bergallo najpierw po duzej dawce Ascoty w lipcu a potem po na75 889 01 70ozie jesiennym z duza dawka potasu i fosforu. Na zdjeciach wyglada jakbym trawniczka miała wiecje niz 70m2?

Sebek na szczęscie z falnki na flankę potarfią docenić tylko ogrodmaniacy Pocieszające jest to że M docenia

Rench - perfekcji nie ma, na zdjęciach nie widac bajzlu. Ale poniewaz forum oczekuje bajzlu i brzydkich miejsc trzeba takowe uwiecznić.

Mirelko świetny pomysł z kołem, ale u mnie w ogrodzie raczej tylko waskie paski sa na obsadzenia cebulowymi

Anda sesleria jesienna na pewno lubi sucho a carex Kyoto , to się okaże, bede testować. Raczej wszystkie carexy lubia wilgotne podłoze, w przeciwnym razie listki im zasychają

Eee tam kanciki robia bardzo duża róznice. Nie dziwie sie Twojemu M, masz olbrzymi ogród. U mnie kancikowanie trwa max 1 godz.

Eliinka witaj, zaraz wpadne do Ciebie. Jak bedziesz potrzebować pomocy to wołaj u mnie bo forum jest tak ogromne, ze juz nie nadążamy z niesieniem pomocy nowym osobom

Małgosiu pisłam dopiero, że teraz to ja moge wyłącznie wykonywać prace, na ktore mam ochote, bez przymusu. Nie lubie tej listy prac do wykonania, którą sobie zawsze serwuję wiosną....

Lijalna za to uwielbiam nasza rodzinę ogrodowiskową , ze tylko Wy rozumiecie jak graby zamieniam na graby... A seslerie na seslerię.....

Kasik ogrodnik to najbardziej lubi - kopać

Moniq u mnie w tym roku brzydkie ale tylko z bliska, z daleka ciemne soczyste liscie

Bozga uwierz mi ,ze mam lenia ogrodowego. Potrzebuje zimy aby sie stęsknić za tyraniem ogrodowym. teraz ze dwa miesiące czeka mnie zbieranie chorych liscie, musze wyzbierać wszytsko do czystego bo grzy, przędziorki i szpeciele sie panoszą
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:25, 02 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak ja lubię Twój ogród Ale Ciebie i tak bardziej

Jak mi milo Sebek Merciiiiiii
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies